Suunto strävar efter att denna webbplats ska uppnå nivå AA i enlighet med Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 och andra riktlinjer för tillgänglighet. Kontakta vår kundtjänst på +1 855 258 0900 (avgiftsfritt i USA) om du har problem med att få tillgång till information på den här webbplatsen.

Suuntos Core-sortiment har just blivit ännu bättre

SuuntoClimb — 28 april 2015

Suunto Core Ultimate Black och de nya nyanserna i serien Suunto Core Crush sätter färg på dina äventyr

Suunto Core Ultimate Black, Suunto Core Blue Crush och Suunto Core Graphite Crush

Den världsberömda Suunto Core Classic-serien får en ny medlem med Suunto Core Ultimate Black. Den svarta toppringen i stål ger hållbarhet, samtidigt som den strömlinjeformade designen lyfter fram de viktigaste funktionerna. Fluorescerande grafik på infattningen lyser i mörker och gör klockan ännu mer mångsidig under tuffa förhållanden.

Ewa Pulkkinen, produktchef för Suunto Core, säger: ”Inspirationen till nya Core Ultimate Black går tillbaka till den ursprungliga Core All Black, som har varit en av våra mest eftertraktade klockor sedan den presenterades 2007. Den nya konstruktionen av Ultimate Black med infattning i robust stål har en diamantliknande kolbeläggning som förstärker den historiska kopplingen till utomhusklockan Core.”

Suunto Core Crush-sortimentet kommer att få sällskap av två nya varianter – Blue och Graphite. Båda har en ytbehandlad stålinfattning för större hållbarhet och elegans. De moderna, färgade banden är ett uttryck för din stil och smälter väl in både med färgglada utomhuskläder och mer subtila vardagskläder. Användare kan välja mellan den negativa displayen på Graphite Crush eller den positiva displayen på Blue Crush.

Den prisbelönta Suunto Core har alla de viktigaste funktionerna du behöver på dina äventyr ute i naturen. Håll ett öga på vädret med hjälp av barometern, se hur långt det är kvar till toppen med hjälp av höjdmätaren eller använd kompassen för att snabbt orientera dig i vildmarken. Suunto Core har också en djupmätare för snorkling.