Suunto Spartan Sport Uporabniški priročnik – 1.9

Ura in datum

Ura in datum

Datum in uro nastavite med začetno nastavitvijo naprave. Nato vaša naprava uporablja uro GPS za popravljanje morebitnega odklona.

Čas in datum lahko ročno prilagodite tako, da v nastavitvah izberete GENERAL (SPLOŠNO) » Time/date (Čas/datum). Tu lahko spremenite tudi oblike za čas in datum.

Poleg glavne ure lahko uporabljate tudi dvojno uro, s katero lahko spremljate trenutni čas na drugi lokaciji, na primer med potovanjem. V meniju General (Splošno) » Time/date (Čas/datum) se dotaknite Dual time (Dvojna ura) in izberite lokacijo, da nastavite časovni pas.

Budilka

Ura je opremljena z budilko, ki se lahko sproži enkrat ali se ponavlja na določene dneve. Budilko aktivirate v nastavitvah General (Splošno) » Time/date (Ura/datum) » Alarm (Budilka).

Budilko nastavite tako:

  1. Najprej izberite, kako pogosto želite, da se budilka sproži. Na voljo so te možnosti: Once (Enkrat): budilka se sproži enkrat v naslednjih 24 urah ob nastavljeni uri Weekdays (Delavniki): budilka se sproži ob isti uri od ponedeljka do petka Daily (Dnevno): budilka se sproži ob isti uri vsak dan v tednu

alarm settings step1

  1. Nastavite uro in minute ter zaprite nastavitve.

alarm settings step2

Ko se budilka sproži, lahko zvočni signal prekinete in tako prekinete alarm ali izberete dremež. Čas dremeža je 10 minut in ga lahko ponovite do 10-krat.

Alarm dismiss snooze

Če budilko pustite, da neprekinjeno oddaja zvočni signal, bo po 30 sekundah samodejno prešla v dremež.