Suunto strävar efter att denna webbplats ska uppnå nivå AA i enlighet med Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 och andra riktlinjer för tillgänglighet. Kontakta vår kundtjänst på +1 855 258 0900 (avgiftsfritt i USA) om du har problem med att få tillgång till information på den här webbplatsen.

Programuppdateringar förbättrar Traverse GPS-klockorna med nya funktioner och andra förbättringar. Vi rekommenderar att du installerar programuppdateringar så snart de finns tillgängliga.

Så här uppdaterar du din Suunto Traverse/Traverse Alpha:
1. Installera SuuntoLink på din PC/Mac om du inte redan har gjort det.
2. Anslut din klocka till datorn via den medföljande USB-kabeln.
3. Om en uppdatering finns tillgänglig uppmanas du att uppdatera klockan.

De viktigaste uppdateringarna beskrivs i det här avsnittet. Viktig information om programversionen finns för varje uppdatering.

Genom att hålla din klocka uppdaterad får du ut så mycket som möjligt av den.