Suunto is committed to achieving Level AA conformance for this website in conformance with the Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 and achieving compliance with other accessibility standards. Please contact Customer Service at USA +1 855 258 0900 (toll free), if you have any issues accessing information on this website.

FREE SHIPPING OVER Kr.1000 | FREE RETURNS | SIGN UP FOR NEWSLETTER | SUUNTO FAQs

Suunto Traverse Alpha Brugervejledning - 2.1

Suunto-app

Med Suunto-appen kan du yderligere berige din Suunto Traverse Alpha-oplevelse ved at analysere og dele dine træninger, oprette forbindelse til partnere og meget mere. Par med mobilappen for at få underretninger om dit Suunto Traverse Alpha.

Sådan parres dit ur med Suunto-appen:

  1. Download og installér Suunto-appen på din kompatible mobilenhed fra App Store, Google Play samt flere populære app-butikker i Kina.
  2. Start Suunto-appen, og tænd for Bluetooth, hvis det ikke allerede er aktiveret.
  3. Hold Next nede på uret for at åbne menuen med indstillinger.
  4. Rul til TILKNYT med Light Lock og vælg med Next
  5. Tryk på Next for at vælge MobileApp.
  6. Gå tilbage til appen, og tryk på urikonet i øverste venstre hjørne af skærmen. Når navnet på uret vises, skal du trykke på TILKNYT.
  7. Indtast adgangskoden, der vises på urets display, i feltet for parringsanmodning på din mobilenhed, og tryk på TILKNYT for at afslutte forbindelsen.
BEMÆRK:

Nogle funktioner kræver en internetforbindelse via Wi-Fi eller mobilnetværk. Udbyderne kan opkræve afgifter for dataforbindelse.

Synkronisering med mobilapp'en

Hvis du har parret din Suunto Traverse Alpha med Suunto-appen, synkroniseres alle dine nye træningssessioner automatisk, når Bluetooth-forbindelsen er aktiv og inden for rækkevidde. Bluetooth-ikonet på din Suunto Traverse Alpha blinker, når der synkroniseres data.

Hvis din mobilenhed har en aktiv dataforbindelse, og Bluetooth er aktiveret, synkroniseres logfiler med Suunto-appen, når automatisk synkronisering er slået til. Hvis der ikke er nogen dataforbindelse, udskydes synkroniseringen, indtil en forbindelse er tilgængelig.

Denne standardindstilling kan ændres fra indstillingsmenuen, hvis du har parret dit ur med mobilappen.

Sådan slås automatisk synkronisering fra:

  1. Hold NEXT nede for at komme til menuen indstillinger.
  2. Rul til TILSLUTNING med LIGHT og vælg med NEXT.
  3. Tryk på NEXT igen for at indtaste en MobileApp synkronisering-indstilling.
  4. Sluk med LIGHT, og hold NEXT nede for at afslutte.

Når automatisk synkronisering er slået fra, kan du ikke få eller se underretninger på dit ur.

Table of Content