Suunto mantiene su compromiso de garantizar que este sitio web alcance el Nivel AA en cuanto a las Directrices sobre accesibilidad de contenidos web (WCAG) 2.0 y cumpla otras normas sobre accesibilidad. Póngase en contacto con el departamento de Servicio al Cliente en EE. UU. en el +1 855 258 0900 (llamada gratuita) si tiene algún problema para acceder a la información contenida en este sitio web.

Suunto Ambit3 Vertical Használati útmutató - 1.1

Gombzár

A Light Lock nyomva tartásával zárolhatók és feloldhatók a gombok.

button lock Ambit3

A gombzár viselkedését az órabeállítások között lehet megváltoztatni: General (Általános) » Tones/display (Hangok/kijelző) » Button lock (Gombzár).

A Suunto Ambit3 Vertical készüléknek kétféle gombzár beállítása van:egy általános célra, Time mode lock (Idő üzemmód zárolás), és egy edzések idejére, Sport mode lock (Sport mód zárolása):

Time mode lock (Idő üzemmód zárolása):

  • Actions only (Csak műveletek):A start és a beállítás menük zárolva vannak.
  • All buttons (Összes gomb):Az összes gomb zárolva van.A háttérvilágítás Night (Éjszakai) módban kapcsolható be.

Sport mode lock (Sportolási mód zárolása)

  • Actions only (Csak műveletek):A Start Stop és a Back Lap gomb, illetve a beállítás menü edzés közben zárolva van.
  • All buttons (Összes gomb):Az összes gomb zárolva van.A háttérvilágítás Night (Éjszakai) módban kapcsolható be.
TIPP:

Hogy sportolási módokban ne indítsa el vagy állítsa le véletlenül a naplózást, a gombzár beállításaként válassza az Actions only (Csak műveletek) lehetőséget.A Back Lap és a Start Stop gombok zárolása esetén is meg lehet változtatni a kijelzést a Next, illetve a nézetet a View megnyomásával.