Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | SUUNTO CUSTOMIZER ON PALANNUT | ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Használati útmutató - 1.12

A beállítások megadása

Az óra összes beállítását módosíthatja közvetlenül az órában, vagy pedig a Suunto Movescount oldalon.

A beállítások módosításához:

  1. Pöccintsen lefelé, míg meglátja a beállítások ikont, majd koppintson az ikonra.

Settings icon Spartan

  1. Navigáljon a beállítások menüben felfelé vagy lefelé pöccintve vagy pedig az alsó és felső gombokat használva.

Settings menu Spartan

  1. Válassza ki a kívánt beállítást a beállítás nevére koppintva vagy a középső gombot megnyomva, amikor az adott beállítás ki van jelölve. Lépjen vissza a menüben jobbra pöccintéssel vagy a Back (Vissza) lehetőség kiválasztásával.
  2. Az értéktartománnyal rendelkező beállítások esetében módosítsa az értéket felfelé vagy lefelé pöccintéssel vagy pedig a felső vagy az alsó gomb megnyomásával.

Backlight mode Spartan

  1. Azon beállítások esetében, amelyek csak két értéket, például a ki/be lehetőséget tartalmazzák, módosítsa az értéket a beállításra való koppintással vagy a középső gomb megnyomásával.

24hour time

TIPP:

Az általános beállításokhoz ugyanakkor a számlapon is hozzáférhet. Ehhez koppintson a képernyőre, és tartsa rajta az ujját a belső opciók menü megnyitásához.

InContext menu Spartan

Sisällysluettelo