Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | SUUNTO CUSTOMIZER ON PALANNUT | ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Használati útmutató - 1.12

  • Kültéri értékek

Kültéri értékek

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro készüléke a beépített nyomásérzékelőjének köszönhetően folyamatosan méri az abszolút légnyomást. Ennek az értéknek, illetve a magasság referenciaértékének alapján számolja ki a készülék a magasságot és a légnyomást.

VIGYÁZAT:

Ügyeljen arra, hogy az óra bal oldalán található légnyomás-szenzornyílásokba ne kerüljön homok vagy szennyeződés. Soha semmilyen tárgyat ne helyezzen a nyílásokba, mivel ez a szenzor sérülését okozhatja.

Pöccintsen felfelé vagy nyomja le az alsó gombot a magasság és a légnyomás trendgrafikonjának megtekintéséhez.

Outdoor insight Alti graph

A magasság és a légnyomás nézet közötti váltáshoz koppintson a kijelzőre vagy nyomja le a középső gombot.

Outdoor insight Baro graph

Figyeljen arra, hogy helyesen állítsa be a magasság referenciaértékét (lásd Magasságmérő). Az adott hely magassága a legtöbb domborzati térképen vagy a nagyobb online térképszolgáltatásokon, például a Google Földben megtalálható.

A helyi időjárási körülmények változása hatással van a magasság kijelzésére. Ha a helyi időjárás gyakran változik, rendszeresen állítsa be a magasság referenciaértékét, lehetőleg még mielőtt a következő útra indulna.

TIPP:

Magasság vagy légnyomás grafikon nézetben a középső gombot nyomva tartva gyorsan beléphet a kültéri értékek beállításba, ahol módosíthatja a referenciaértéket.

Automatikus magasság- és légnyomás profil

Az időjárás és a magasság változása a légnyomásban is változásokat idéz elő. Ennek kezelése érdekében a Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro készülék a mozgás alapján automatikusan váltogatja, hogy a légnyomás változásait magasság- vagy időjárás-változásként értékeli-e.

Ha az óra vertikális mozgást érzékel, magasságmérésre vált. Amikor a magasság-grafikon látható, az adat legfeljebb 10 másodperces késleltetéssel frissül.

Ha állandó magasságon tartózkodik (12 percen belül a függőleges elmozdulása kevesebb mint 5 méter), akkor az óra a légnyomásváltozást időjárás-változásként értelmezi, és ennek megfelelően módosítja a légnyomás-grafikont.

MEGJEGYZÉS:

A sportolási módok saját magasság- és légnyomás profillal rendelkeznek. Ez a beállítás a Movescount felületén módosítható. Választhat az automatikus, csak légnyomás vagy csak magasságmérés beállítások között.

Sisällysluettelo