Suunto Core Használati útmutató -

Karbantartás és támogatás

Karbantartás és támogatás

Kezelési útmutató

A Suunto Core készülékkel bánjon óvatosan. Az érzékeny belső elektronikus alkatrészek megsérülhetnek, ha a készüléket leejti, vagy ha nem megfelelően kezeli azt.

A Suunto Core készüléket ne próbálja saját maga megjavítani. Ha a készülékkel gondok adódnak, forduljon a legközelebbi Suunto szakszerviz-központba.

TIPP:

Mindenképpen regisztrálja a készüléket a www.suunto.com/register címen, hogy személyre szabott támogatásban részesüljön.

Csak eredeti Suunto alkatrészeket használjon. A nem eredeti alkatrészek által okozott károsodásokra a jótállás nem terjed ki.

Bőrszíjak

Suunto Core a bőrszíjak kiváló minőségű természetes bőrből készülnek. Az anyagok természetes különbségeiből adódóan ezeknek a szíjaknak a teljesítménye és az élettartama eltérő lehet.

A bőrszíjak, akárcsak más, bőrből készült termékek, például övek vagy pénztárcák teljesítményére és élettartamára jelentős hatással van a használat is. Ha édes vagy sós vízzel, illetve izzadsággal érintkeznek, a szíjak elszíneződhetnek, szaguk megváltozhat, és rövidülhet az élettartamuk.

Ha a Suunto Core terméket úszáshoz, búvárkodáshoz vagy megerőltető tevékenységekhez használja, szintetikus pánt használatát javasoljuk.

Tisztítás

A Suunto Core terméket rendszeresen tisztítsa meg tiszta vízzel, majd törölje szárazra egy puha ruhával, különösen úszás és erős izzadás után. A bőrszíjakat tartsa távol a víztől.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large