Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | KESÄALETILAA UUTISKIRJE | ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Spartan Ultra Uporabniški priročnik - 2.5

  • Tipalo za merjenje srčnega utripa

Tipalo za merjenje srčnega utripa

Če želite natančne informacije o intenzivnosti vadbe, lahko skupaj z uro Suunto Spartan Ultra uporabljate tipalo za merjenje srčnega utripa, združljivo s tehnologijo Bluetooth® Smart, kot je Suunto Smart Sensor.

Če uporabljate tipalo Suunto Smart Sensor, je dodatna prednost tudi pomnilnik podatkov o srčnem utripu. Če pride do prekinitve povezave z uro, na primer med plavanjem (pod vodo prenos podatkov ni mogoč), pomnilniška funkcija tipala shrani podatke.

To pomeni tudi, da lahko po začetku beleženja vadbe uro pustite spravljeno na varnem mestu. Več informacij je na voljo v priročniku za uporabo tipala Suunto Smart Sensor.

Če ne uporabljate tipala za merjenje srčnega utripa, ura Suunto Spartan Ultra prikaže porabo kalorij in čas okrevanja za tek, pri čemer je ocena intenzivnosti vadbe podana na podlagi hitrosti. Vendar pa za pridobitev natančnih odčitkov o intenzivnosti priporočamo uporabo tipala za merjenje srčnega utripa.

Za dodatne informacije glejte priročnik za uporabo tipala Suunto Smart Sensor ali drugega tipala za merjenje srčnega utripa, združljivega s tehnologijo Bluetooth® Smart.

Navodila za seznanjanje tipala za merjenje srčnega utripa z uro lahko preberete v poglavju Seznanitev enot POD in tipal.

Sisällysluettelo