Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | KESÄALETILAA UUTISKIRJE | ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Spartan Ultra Uporabniški priročnik - 2.5

Ura in datum

Datum in uro nastavite med začetno nastavitvijo naprave. Nato vaša naprava uporablja uro GPS za popravljanje morebitnega odklona.

Čas in datum lahko ročno prilagodite tako, da v nastavitvah izberete GENERAL (SPLOŠNO) » Time/date (Čas/datum). Tu lahko spremenite tudi oblike za čas in datum.

Poleg glavne ure lahko uporabljate tudi dvojno uro, s katero lahko spremljate trenutni čas na drugi lokaciji, na primer med potovanjem. V meniju General (Splošno) » Time/date (Čas/datum) se dotaknite Dual time (Dvojna ura) in izberite lokacijo, da nastavite časovni pas.

Budilka

Ura je opremljena z budilko, ki se lahko sproži enkrat ali se ponavlja na določene dneve. Alarm aktivirate v nastavitvah v rubriki Alarm (Alarm) » Alarm clock(Budilka).

Poleg standardnih fiksnih alarmov imate na voljo tudi prilagodljive alarme, ki temeljijo na času sončnega vzhoda in zahoda. Glejte Alarmi za sončni vzhod in zahod.

Čas fiksnega alarma nastavite tako:

  1. Ko je prikazana številčnica, pritisnite sredinsko tipko, da odprete meni z bližnjicami, in se pomaknite do Alarms(Alarm).
  2. Najprej izberite, kako pogosto želite, da se alarm sproži. Na voljo so te možnosti:

    Once (Enkrat): alarm se sproži enkrat v naslednjih 24 urah ob nastavljeni uri Weekdays (Delavniki): alarm se sproži ob isti uri od ponedeljka do petka Daily (Dnevno): alarm se sproži ob isti uri vsak dan v tednu

    alarm settings step1

  3. Nastavite uro in minute ter zaprite nastavitve.

    alarm settings step2

Ko se oglasi zvočni signal alarma, ga lahko prekinete in tako končate alarm ali izberete dremež. Čas dremeža je 10 minut in ga lahko ponovite do 10-krat.

Alarm dismiss snooze

Če pustite, da alarm neprekinjeno oddaja zvočni signal, bo po 30 sekundah samodejno prešel v dremež.

Sisällysluettelo