Suunto pyrkii varmistamaan, että tämä sivusto noudattaa AA-tasoisesti verkkosisällön käytettävyyttä koskevaa Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 -ohjeita sekä muita käytettävyysstandardeja. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos et pysty käyttämään tämän sivuston tietoja.

Kesäale: Nyt jopa -60%! >

Onko Suunto-mobiilisovelluksen ja Movescountin yhteiskäytössä rajoituksia?

Tällä hetkellä Suunto-mobiilisovelluksen ja Movescountin samanaikaiseen käyttöön pätevät seuraavat rajoitukset:

  • Reittien synkronointi
  • Mukautettujen urheilutilojen synkronointi

 

Suunto-mobiilisovellus sisältää kätevän reittien suunnittelutyökalun, jonka avulla voit synkronoida reittejäsi Suunto-kelloon. Lisäksi Suunto-mobiilisovelluksen avulla voi luoda mukautettuja urheilutiloja ja yksilöllistää yksittäisten harjoitusnäyttöjen tietoja ja asetteluja.

Kun synkronoit Suunto-mobiilisovelluksella reitin tai mukautetun urheilutilan kelloosi, kello yhdistyy Suunto-mobiilisovellukseen. Synkronoinnin jälkeen et enää pysty synkronoimaan harjoituksiasi Suunto Movescount -sovellukseen ja -web-palveluun. Lisäksi SuuntoLinkin voi olla vaikea yhdistää kelloosi eikä se synkronoi harjoituksiasi Suunto Movescountiin.

Suosittelemme synkronoimaan reitit ja mukautetut urheilutilat Suunto-kelloon Suunto-mobiilisovelluksella, jos Suunto-mobiilisovelluksesta on tullut ensisijainen digitaalipalvelusi.

Jos olet synkronoinut reitin tai mukautetun urheilutilan Suunto-mobiilisovelluksella ja haluaisit jatkaa Movescountin käyttöä, sinun on palautettava kellosi oletusasetukset SuuntoLinkin avulla:

  1. Liitä kello tietokoneeseen sen mukana toimitetulla Suunnon USB-kaapelilla.
  2. Napsauta hammasrataskuvaketta ja avaa Kellot.
  3. Napsauta kellosi kohdalla Nollaa kaikki asetukset ja vahvista.
  4. Napsauta Nollaa kello.

Huom. Oletusarvojen palauttaminen poistaa harjoitustiedot, joita ei ole synkronoitu kellostasi Suunto-mobiilisovellukseen. Jos et halua menettää harjoitustietojasi, synkronoi kello ensin Suunto-mobiilisovellukseen ja palauta kellon oletusarvot vasta sitten.

Huom. Suunto-mobiilisovelluksella luotujen reittien poistaminen kellosta ei riitä. Kun olet kerran tallentanut sovelluksella tietoja kelloon, muodostettu yhteys nollautuu vain palauttamalla kellon oletusasetukset.

ETSI LISÄTUKEA TUOTTEELLE: