Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE $50 | RETOURS GRATUITS | INSCRIVEZ VOUS À LA NEWSLETTER SUUNTO

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.0

 • Movescount mobiele app

Movescount mobiele app

Met de Suunto Movescount App kunt u de beleving van uw Suunto Traverse Alpha nog verder uitbreiden. Maak verbinding met de mobiele app om berichten op uw Suunto Traverse Alpha te ontvangen, instellingen te wijzigen en sportmodi overal en altijd te kunnen aanpassen; gebruik uw mobiele toestel als tweede scherm, neem foto's van de gegevens van uw move en creëer een Suunto Movie.

TIP:

Voor elke Move die in Suunto Movescount is opgeslagen, kunt u afbeeldingen toevoegen, evenals een Suunto Movie maken met de Suunto Movescount App.

Paren met de Suunto Movescount App:

 1. Download en installeer de app van de iTunes App Store of Google Play. De beschrijving van de app bevat de meest recente informatie over compatibiliteit.
 2. Start Suunto Movescount App en schakel Bluetooth in als dat nog niet het geval is.
 3. Raak de pictogram voor instellingen aan in de rechterbovenhoek en raak dan het '+' horlogepictogram aan om de Bluetooth te laten zoeken in de app.
 4. Houd NEXT ingedrukt op het horloge om het optiemenu te openen.
 5. Blader naar CONNECTIVITEIT met LIGHT en druk op NEXT.
 6. Druk op NEXT om het Koppelen menu te openen en druk nogmaals op NEXT om MobileApp te selecteren.
 7. Voer de sleutel (passkey) in die op de display van uw horloge verschijnt in het betreffende veld op uw mobiele toestel en druk op KOPPELEN. Per Android-telefoon kan het paren verschillend verlopen. Er kunnen aanvullende pop-ups verschijnen voordat u een verzoek krijgt om de sleutel in te voeren.
OPMERKING:

U kunt de algemene instellingen van uw Suunto Traverse Alpha offline wijzigen. Voor het personaliseren van de sportmodi en bijhouden van tijd, datum en GPS-satellietgegevens is een internetverbinding over Wifi of het mobiele netwerk nodig. Uw provider kan kosten voor deze dataverbinding in rekening brengen.

Synchroniseren met de mobiele app

Als u de Suunto Traverse Alpha hebt gepaard met de Suunto Movescount App, worden de wijzigingen van instellingen, sportmodi en nieuwe moves automatisch gesynchroniseerd als de Bluetooth-verbinding actief is. Het Bluetooth-pictogram op uw Suunto Traverse Alpha knippert tijdens het synchroniseren van de gegevens.

Deze standaardinstelling kan in het optiemenu worden gewijzigd.

Automatisch synchroniseren uitschakelen

 1. Houd NEXT ingedrukt om het optiemenu te openen.
 2. Blader naar CONNECTIVITEIT met LIGHT en druk op NEXT.
 3. Druk op NEXT om de MobileApp syncen instellingen te openen.
 4. Schakel met LIGHT en houd NEXT ingedrukt om af te sluiten.

Handmatig synchroniseren

Als het automatisch synchroniseren is uitgeschakeld, moet u dit handmatig weer opstarten om uw instellingen of nieuwe logboeken over te brengen naar de app.

Handmatig synchroniseren met de mobiele app:

 1. Zorg ervoor dat Suunto Movescount App is opgestart en Bluetooth is ingeschakeld.
 2. Houd NEXT ingedrukt om het optiemenu te openen.
 3. Blader naar CONNECTIVITEIT met LIGHT en druk op NEXT.
 4. Druk op NEXT om Nu synchroniseren te selecteren.

Als uw mobiele toestel een actieve dataverbinding heeft en uw app is verbonden aan uw Suunto Movescount account, dan worden de instellingen en logboeken gesynchroniseerd met uw account. Als er geen dataverbinding is zal het synchroniseren worden uitgesteld tot een verbinding beschikbaar is.

Niet-gesynchroniseerde logboeken die met uw Suunto Traverse Alpha zijn vastgelegd worden in de app opgenomen maar u kunt de details niet zien totdat deze gesynchroniseerd zijn met uw Suunto Movescount account. Activiteiten die u met de app vastlegt zijn direct zichtbaar.

OPMERKING:

Uw provider kan kosten in rekening brengen voor de gegevensverbinding tijdens het synchroniseren tussen Suunto Movescount App en Suunto Movescount.

Sommaire