Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 200 Fr. | OUTLET | INSCRIVEZ VOUS À LA NEWSLETTER SUUNTO

Suunto Ambit2 S Használati útmutató - 2.0

Sommaire
Sommaire

Egyéni sportolási módok

Az órán tárolt alapértelmezett sportolási módokon felül egyéni sportolási módokat is létrehozhat és szerkeszthet a Movescount oldalon.

Egy egyéni sportolási mód 1-8 különböző sportolásimód-képernyőt tartalmazhat. Az egyes képernyőkön megjelenítendő adatokat a rájuk vonatkozó listából választhatja ki. Testre szabhatja például a sportáganként eltérő pulzustartományokat, az automatikus köridőhöz tartozó távot, illetve a rögzítési sebességet a pontosság optimalizálása vagy az akkumulátor kímélése érdekében.

Bármely sportolási mód használhatja a Quick Navigation lehetőséget is, ha a GPS aktiválva van. Ez a lehetőség alaphelyzetben ki van kapcsolva. A POI vagy az Útvonal kiválasztásakor az edzés kezdetekor megjelenik az órában megadott POI-k és útvonalak listája.

A Suunto Ambit2 S készülékre legfeljebb 10, a Movescount oldalon létrehozott sportolási módot másolhat át. Egyszerre csak egy sportolási mód lehet aktív.

TIPP:

Az alapértelmezett sportolási módokat a Movescount oldalon szerkeszteni is tudja.

Beállíthatja, hogy az óra automatikusan végiglapozza a sportolási módban látható képernyőket az Autoscroll (Automatikus lapozás) gombbal. Aktiválja a funkciót, és adja meg, hogy mennyi ideig legyenek láthatók a képernyők egyéni sportolási módban a Movescount oldalon. Az Autoscroll (Automatikus lapozás) funkció a Movescount oldalon lévő beállítások módosulása nélkül bármikor be- vagy kikapcsolható.

Az Autoscroll (Automatikus lapozás) funkció be- vagy kikapcsolása edzés közben:

  1. Egyéni sportolási módban tartsa lenyomva a Next gombot a beállítás menü megnyitásához.
  2. Lapozzon az Activate (Aktiválás) elemre a Light Lock gombbal, és jelölje ki a Next gombbal.
  3. Lapozzon az Autoscroll (Automatikus lapozás) pontra a Start Stop gombbal, és a Next gombbal válassza ki.
  4. A Start Stop vagy a Light Lock gombbal állítsa az Autoscroll (Automatikus lapozás) lehetőséget be vagy ki állapotba, majd érvényesítse a Next gombbal.

autoscroll

Sommaire