Suunto Ambit3 Peak Uporabniški priročnik - 2.4

Vrnitev

S funkcijo Track back (Vrnitev) se lahko med vadbo kadar koli vrnete po opravljeni poti. Suunto Ambit3 Peak ustvari začasne točke na poti, da vas lahko vodi nazaj do začetne točke.

Med vadbo izberete vrnitev na začetno točko tako:

  1. Ko ste v športnem načinu z vklopljeno funkcijo GPS, pridržite tipko Next, da odprete meni z možnostmi.
  2. S tipko Next izberite Navigation (Navigacija).
  3. S tipko Start Stop se pomaknite na možnost Track back (Vrnitev) in jo izberite s tipko Next.

Zdaj lahko začnete navigirati nazaj proti začetni točki na enak način, kot ste navigirali po poti

Track back (Vrnitev) lahko uporabljate tudi v dnevniku pri vadbah, ki obsegajo podatke GPS. Ravnajte po postopku, opisanem v razdelku Navigacija po poti. Pomaknite se na možnost Logbook (Dnevnik) namesto na možnost Routes (Poti) in izberite dnevniški vnos za začetek navigacije.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large