Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 200 Fr. | RESTEZ EN FORME AVEC SUUNTO | RETOURS PROLONGES A 30 JOURS | INSCRIVEZ VOUS À LA NEWSLETTER SUUNTO

Suunto Ambit3 Sport Használati útmutató - 2.4

Multisport-edzés

A Suunto Ambit3 Sport könnyen használható többsportos edzésre is, mivel egyszerű a váltás a különböző sportmódok között (lásd Sport módok) edzés közben, emellett egyszerűen megtekintheti az adott sporttal kapcsolatos adatokat edzés közben és a naplóösszegzésben.

Edzés közben a sportot át lehet állítani kézzel, vagy létrehozhat egy többsportos módot, amelyben a különböző sportágak megadott sorrendben követik egymást, ahogy például a triatlonnál.

Sportolási módok manuális váltása

A Suunto Ambit3 Sport használatával úgy válthat át másik sportolási módra edzés közben, hogy nem kell leállítania a rögzítést.A naplóba az edzés közben használt összes sportolási mód bekerül.

Sportolási módok váltása manuálisan edzés közben:

  1. Edzés rögzítése közben a sportolási módok megnyitásához tartsa lenyomva a Back Lap gombot.
  2. Görgesse végig a lehetséges sportolási módokat a Start Stop vagy a Light Lock gombbal.
  3. Válassza ki a szükséges sport módot a Next gombbal. A Suunto Ambit3 Sport a napló és az adatok rögzítését a kiválasztott sport módra folytatja.

switching sport during exercise Ambit3

MEGJEGYZÉS:

A Suunto Ambit3 Sport minden egyes alkalommal létrehoz egy kört, amikor más sportolási módra vált.

MEGJEGYZÉS:

A napló rögzítése más sportolási módra való átváltáskor nem szünetel.A rögzítést manuálisan, a Start Stop gomb megnyomásával szünetelteti.

Multisport mód használata

Készíthet saját multisport módot is, de használhat már létező alapértelmezett sport módot is, amilyen például a Triathlon (Triatlon).A multisport mód több különféle sportolási módot egyesíthet adott sorrendben.Mindegyik sporthoz külön gyakoriságmérőt rendelhet.

Multisport mód használata:

  1. A naplózás megkezdéséhez nyomja le a Start Stop gombot.
  2. Edzés közben a következő sportágra való váltáshoz tartsa lenyomva a Back Lap gombot.

Sommaire