Suunto Essential Használati útmutató -

Üdvözöljük!

Üdvözöljük!

„A Suunto közel 80 éve megbízható és pontos információkkal látja el a sportolás szerelmeseit. Készülékeink segítségével a felhasználók hatékonyabban érhetik el céljaikat, és még teljesebbé tehetik a sportolás élményét. Termékeink gyakran nélkülözhetetlenek a felhasználók számára. A Suunto büszke arra, hogy a legmagasabb termékminőséget biztosítja.

Az 1936-ban alapított Suunto vállalat világelső a precíziós iránytűk, búvárszámítógépek és csukló-számítógépes magasságmérők piacán. A legendás kialakítású, pontosságú és megbízhatóságú Suunto Outdoor kültéri készülékeket a hegymászók, búvárok és utazók minden földrészen örömmel használják. 1987-ben a Suunto a világon elsőként dobott piacra búvárszámítógépet, 1998-ban pedig bemutatta a világ első ABC (magasság- és légnyomásmérő, valamint iránytű) csuklószámítógépét. A Suunto továbbra is napjaink vezető szabadtéri sport-szakértője. Ha többet is megszeretne tudni a Suunto termékekről és a használóikról, látogasson el a www.suunto.com weboldalra.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large