Suunto Spartan Trainer Wrist HR Használati útmutató - 2.5

Kijelzotéma

Kijelzotéma

Annak érdekében, hogy az óra kijelzoje edzés vagy navigálás közben jobban olvasható legyen, világos és sötét témák között váltogathat.

Világos téma esetében a háttér világos és a számok sötéten jelennek meg.

Sötét téma esetében fordított a kontraszt, a háttér sötét és a számok világosak.

A téma egy globális beállítás, amelyet a sportolási mód opciók bármelyikében módosíthatja az órán.

A kijelzotéma módosítása sportolási mód opciókban:

  1. Az indítóképernyo megnyitásához nyomja meg a jobb oldali felso gombot az óralapon.
  2. Görgessen az ** Edzés** pontra, és nyomja meg a középso gombot.
  3. Lépjen be bármelyik sportolási módba, és a jobb alsó gombot megnyomva nyissa meg a sportolási mód beállításait.
  4. Görgessen le a ** Téma** pontra, és nyomja meg a középso gombot.
  5. A jobb felso vagy alsó gombot megnyomva válthat a Világos és Sötét beállítás között, és a középso gombot megnyomva fogadhatja el a beállítást.
  6. Görgessen vissza a sportolási mód opciókból való kilépéshez, és indítsa el a sportolási módot (vagy lépjen ki belole).

  7. A középso gombot lenyomva lépjen ki a navigálási beállításokból.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large