Suunto Traverse Használati útmutató - 2.0

Beállítás

A Suunto Traverse készülék legjobb kihasználása érdekében javasoljuk, hogy az óra használata előtt töltse le a Suunto Movescount App alkalmazást, és hozzon létre egy ingyenes Suunto Movescount fiókot. Másik lehetőségként a movescount.com oldalon is létrehozhat felhasználói fiókot.

Az óra használatának megkezdése:

  1. Tartsa a START gombot lenyomva a készülék felébresztéséhez.
  2. Nyomja meg a START vagy a LIGHT gombot, hogy a kívánt nyelvhez jusson, majd nyomja meg a NEXT gombot a nyelv kiválasztásához.

select language

  1. A beállításvarázslót követve végezze el a kezdeti beállításokat. Állítsa be az értékeket a START vagy a LIGHT gombbal, majd nyomja meg a NEXT gombot a megerősítéshez és a következő lépésre ugráshoz.

startup wizard Traverse

A beállításvarázsló befejezése után töltse az órát a mellékelt USB-kábellel addig, amíg az akkumulátor teljesen fel nem töltődik.

connect USBcable

MEGJEGYZÉS:

Ha villogó akkumulátorszimbólumot lát, a Suunto Traverse készüléket elindítás előtt fel kell töltenie.

MEGJEGYZÉS:

Ha az akkumulátor lemerült, és újra feltöltötte a terméket, nyomja meg hosszan a START gombot a termék elindításához

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large