Suunto Traverse Alpha Használati útmutató - 2.0

Támogatás

További segítséget kaphat, ha meglátogatja a www.suunto.com/support oldalt.Az oldalon teljes körű tájékoztató anyagokat, gyakori kérdésekre adott válaszokat, valamint bemutató videókat is találhat.Kérdését közvetlenül is elküldheti a Suunto számára e-mailben, vagy felhívhatja a Suunto ügyfélszolgálati szakembereit.

A Suunto YouTube csatornáján számos „how-to” (hogyan kell? jellegű) videót is talál: www.youtube.com/user/MovesCountbySuunto.

Javasoljuk, hogy regisztrálja a terméket, hogy a Suunto személyre szabott támogatást nyújthasson Önnek.

Segítségkérés a Suunto-tól:

  1. Regisztráljon a www.suunto.com/support/MySuunto oldalon, vagy, ha már van fiókja, lépjen be és adja hozzá a Suunto Traverse Alpha terméket a My Products (Saját termékeim) részhez.
  2. A Suunto.com (www.suunto.com/support) oldalon ellenőrizze, hogy kérdését megválaszolták-e már.
  3. A Contact Suunto (Kapcsolat a Suunto-val) oldalon tegye fel kérdését, vagy hívja fel valamelyik itt megadott ügyfélszolgálati telefonszámunkat. E-mailt is küldhet a support@suunto.com címre. Kérjük, ne feledje megadni a termék nevét, sorozatszámát és a probléma pontos leírását. A Suunto szakértőkből álló ügyfélszolgálati csapata a segítségére lesz, és, amennyiben szükséges, a hívás során a termék hibaelhárítását is elvégzi.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large