Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 100€ | RETOURS GRATUITSLA PERSONNALISATION EST DE RETOUR

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Használati útmutató - 1.12

A beállítások megadása

Az óra összes beállítását módosíthatja közvetlenül az órában, vagy pedig a Suunto Movescount oldalon.

A beállítások módosításához:

  1. Pöccintsen lefelé, míg meglátja a beállítások ikont, majd koppintson az ikonra.

Settings icon Spartan

  1. Navigáljon a beállítások menüben felfelé vagy lefelé pöccintve vagy pedig az alsó és felső gombokat használva.

Settings menu Spartan

  1. Válassza ki a kívánt beállítást a beállítás nevére koppintva vagy a középső gombot megnyomva, amikor az adott beállítás ki van jelölve. Lépjen vissza a menüben jobbra pöccintéssel vagy a Back (Vissza) lehetőség kiválasztásával.
  2. Az értéktartománnyal rendelkező beállítások esetében módosítsa az értéket felfelé vagy lefelé pöccintéssel vagy pedig a felső vagy az alsó gomb megnyomásával.

Backlight mode Spartan

  1. Azon beállítások esetében, amelyek csak két értéket, például a ki/be lehetőséget tartalmazzák, módosítsa az értéket a beállításra való koppintással vagy a középső gomb megnyomásával.

24hour time

TIPP:

Az általános beállításokhoz ugyanakkor a számlapon is hozzáférhet. Ehhez koppintson a képernyőre, és tartsa rajta az ujját a belső opciók menü megnyitásához.

InContext menu Spartan

Sommaire