Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 100€ | RETOURS GRATUITSLA PERSONNALISATION EST DE RETOUR

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Használati útmutató - 1.12

Idő és dátum

Ön az óra első elindításakor beállította az időt és a dátumot. Ezt követően az óra a GPS-időt használja az eltolódások korrigálásához.

A beállításokban kézzel is módosíthatja az időt és a dátumot a GENERAL (ÁLTALÁNOS) » Time/date (Idő/dátum) lehetőségnél, ahol az idő- és dátumformátumot is megváltoztathatja.

Az elsődleges idő mellett a kettős időt is használhatja, ha egy másik hely idejét szeretné követni, például utazáskor. A General (Általános) » Time/date (Idő/dátum) beállítás alatt koppintson a Dual time (Kettős idő) lehetőségre az időzóna beállításához a földrajzi hely kiválasztásával.

Ébresztőóra

Az órája ébresztőóra funkcióval is rendelkezik, amelyet beállíthat egyszeri alkalomra vagy adott napokon történő ismétlésre. Aktiválja az ébresztést a Alarm (Riasztás) » Alarm clock(Ébresztőóra) alatt.

A normál, rögzített riasztások mellett egy adaptív riasztástípust is talál, amely a napkelte- és napnyugta-adatokon alapul. Lásd: Napkelte és napnyugta riasztások.

Rögzített riasztástípus beállítása:

  1. Az óralapon nyomja meg a középső gombot a gyorsindító menü megnyitásához, és görgessen a Alarms(Ébresztő) opcióra.
  2. Először is válassza ki, hogy milyen gyakran kéri az ébresztést. A választási lehetőségek:

    Once (Egyszer): az ébresztés a következő 24 órában, egy alkalommal szólal meg, a beállított időben Weekdays (Hétköznapokon): az ébresztés hétfőtől péntekig ugyanabban az időpontban szólal meg Daily (Naponta): az ébresztés ugyanabban az időpontban szólal meg a hét minden napján

    alarm settings step1

  3. Állítsa be az órát és a percet, majd lépjen ki a beállításokból.

    alarm settings step2

Ha megszólal az ébresztés, leállíthatja azt, vagy választhatja a szundi funkciót. A szundi ideje 10 perc, és 10 alkalommal ismételhető.

Alarm dismiss snooze

Ha nem állítja le az ébresztést, 30 másodperc elteltével automatikusan szundi módra vált.

Sommaire