Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 100€ | RETOURS GRATUITSLA PERSONNALISATION EST DE RETOUR

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Használati útmutató - 1.12

Időzítők

Az óra stopper és visszaszámláló funkcióval is rendelkezik az alapszintű időméréshez. Az óralapon nyissa meg az indítóképernyőt, és görgessen felfelé, amíg megjelenik az időmérő ikon. Az időmérő képernyő megnyitásához koppintson az ikonra vagy nyomja meg a középső gombot.

Stopwatch icon

Amikor első alkalommal lép a képernyőre, az a stoppert jeleníti meg. Ezt követően megjegyzi az utoljára használt funkciót - a stopperórát vagy a visszaszámlálót.

Felfelé pöccintve vagy az alsó gombbal nyissa meg a Set timer (Időmérő beállítása) gyorsgombok menüt, ahol módosíthatja az időmérő beállításait.

Stopperóra

A középső gombot megnyomva indítsa el a stoppert.

Stopwatch Spartan

A középső gombot megnyomva leállíthatja a stoppert. A középső gombot ismételten megnyomva újraindíthatja a stoppert. Az alsó gombbal állítsa vissza.

Stopwatch pause resume

Jobbra pöccintve vagy a középső gombot lenyomva tartva kiléphet az időmérőből.

Visszaszámláló

Az időmérő képernyőn pöccintsen felfelé vagy nyomja meg az alsó gombot a gyorsindító menü megnyitásához. Innen kiválaszthat egy előre beállított visszaszámlálási időt, vagy létrehozhat egy egyéni visszaszámlálási időt.

Countdown options Spartan

A középső és az alsó gombokkal megállíthatja és újraindíthatja az időmérőt.

Jobbra pöccintve vagy a középső gombot lenyomva tartva kiléphet az időmérőből.

Sommaire