Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 100€ | RETOURS GRATUITSLA PERSONNALISATION EST DE RETOUR

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Használati útmutató - 1.12

 • POD-ok és szenzorok párosítása

POD-ok és szenzorok párosítása

Párosítsa az órát a Bluetooth Smart POD-okkal és szenzorokkal annak érdekében, hogy hozzáférhessen olyan kiegészítő információkhoz, mint az edzés alatti kerékpárhajtási teljesítmény.

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro készüléke az alábbi POD- és szenzor-típusokat támogatja:

 • Pulzusmérő
 • Kerékpáros
 • Teljesítménymérő
 • Lábra erősíthető
MEGJEGYZÉS:

Semmilyen párosítás nem lehetséges, ha a repülőgép üzemmód be van kapcsolva. Párosítás előtt kapcsolja ki a repülőgép üzemmódot. Lásd: Repülőgép üzemmód.

POD vagy szenzor párosításához:

 1. Lépjen az órabeállításokhoz, és válassza a Connectivity(Csatlakozási lehetőségek) opciót.
 2. Válassza a Pair sensor (Szenzor párosítása) lehetőséget a szenzortípusok listájának megjelenítéséhez.
 3. Pöccintsen lefelé a teljes lista megtekintéséhez, és koppintson a párosítani kívánt szenzortípusra.

Sensor list

 1. A párosítás befejezéséhez kövesse az óra utasításait (ha szükséges, használja a szenzor vagy a POD kézikönyvét), és a középső gombot lenyomva lépjen a következő lépéshez.

Sensor paired

Amennyiben a POD kötelező beállításokat igényel, például teljesítménymérő POD esetében a pedálkar-hossz beállítását, a párosítás során meg kell adnia az értéket.

A POD vagy szenzor párosítását követően az óra rákeres az eszközre, amint kiválaszt egy sportolási módot, amely az adott szenzortípust használja.

Az óráján megtekintheti a párosított eszközök teljes listáját a beállításokban, a Connectivity (Csatlakozási lehetőségek) » Paired devices (Párosított eszközök) lehetőség alatt.

A listából szükség szerint el is távolíthatja az eszközt (párosítás megszüntetése). Válassza ki az eltávolítani kívánt eszközt, majd koppintson a Forget (Elfelejt) lehetőségre.

A foot POD kalibrálása

Ha foot POD-ot párosított, az óra automatikusan kalibrálja a POD-ot a GPS segítségével. Javasoljuk, hogy használja az automatikus kalibrálást, de le is tilthatja azt, ha szükséges. Ezt a POD beállításaiban, a Connectivity (Csatlakozás) » Paired devices (Párosított szenzorok) alatt teheti meg.

Az első GPS-szel történő kalibráláshoz válasszon olyan sportolási módot, amely használja a foot POD-ot, és amelyben a GPS pontosság beállítása Best(Legjobb). Indítsa el a rögzítést, és fusson állandó tempóban sima terepen, legalább 15 percig (ha megoldható).

Az első kalibrációhoz fusson normál, átlagos tempóban, majd állítsa le a rögzítést. Következő alkalommal, amikor a foot POD-ot használja, a kalibráció már készen áll.

Az óra szükség esetén automatikusan újrakalibrálja a foot POD-ot, ha elérhető a GPS sebesség.

A teljesítménymérő POD kalibrálása

Teljesítménymérő POD esetében kezdeményeznie kell a kalibrálást a sportolási mód opciókból az órán.

Teljesítménymérő POD kalibrálása:

 1. Ha még nem tette meg, párosítsa az órával a teljesítménymérő podot.
 2. Válasszon ki egy olyan sportolási módot, amely teljesítménymérő POD-ot használ, majd nyissa meg a mód opciókat.
 3. Válassza ki a Calibrate power POD(Teljesítménymérő POD kalibrálása) lehetőséget, és kövesse az órán megjelenő utasításokat.

Javasoljuk, hogy időnként kalibrálja újra a teljesítménymérő POD-ot.

Sommaire