Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 100€ | OFFRES D'ÉTÉ | RETOURS GRATUITS

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Gebruikershandleiding - 1.12

Modus Niet storen

De modus Niet storen is een instelling die alle geluiden en trillingen dempt, waardoor het een zeer handige optie is als u het horloge bijvoorbeeld in een theater draagt of in om het even welke omgeving waar u het horloge zoals gewoonlijk wilt gebruiken, maar dan zonder geluid.

De modus Niet storen voorkomt ook dat het horloge na een periode van inactiviteit in de slaapstand gaat. U kunt deze instelling dus inschakelen tezamen met de dagelijkse HS (zie Dagelijkse HS) om uw hartslag te volgen wanneer u uw horloge draagt tijdens het slapen.

De modus Niet storen inschakelen:

  1. Houd in de horlogeweergave de middelste knop ingedrukt om het sneltoetsmenu te openen.
  2. Veeg omhoog of druk op de onderste knop om naar de modus Niet Storen te bladeren.
  3. Tik op het scherm of druk op de middelste knop om uw selectie te bevestigen.

Enter Do Not Disturb Spartan

In deze modus kunt u de achtergrondverlichting inschakelen en de tijd controleren door op een willekeurige knop te drukken. Wanneer het scherm aanstaat, drukt u op de bovenste knop om de modus Niet storen uit te zetten.

Als u een alarm hebt ingesteld dan zal dit als gebruikelijk afgaan en de modus Niet storen uitschakelen, tenzij u het alarm laat sluimeren.

Sommaire