Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Uporabniški priročnik - 1.12

Osvetlitev ozadja

Osvetlitev ozadja deluje na dva načina: samodejno in s preklapljanjem. V samodejnem načinu se osvetlitev ozadja vklopi ob vsakem dotiku zaslona ali pritisku na tipko.

V načinu s preklapljanjem osvetlitev ozadja vklopite z dotikom z dvema prstoma. Osvetlitev ostane vklopljena, dokler se znova ne dotaknete zaslona z dvema prstoma.

Osvetlitev ozadja je privzeto v samodejnem načinu delovanja. Način in svetlost osvetlitve ozadja lahko spremenite v nastavitvah General (Splošno) » Backlight (Osvetlitev ozadja).

OPOMBA:

Svetlost osvetlitve ozadja vpliva na čas delovanja pri baterijskem napajanju. Svetlejše kot je ozadje, hitreje se prazni baterija.

Osvetlitev ozadja v stanju pripravljenosti

Če se eno minuto ne dotaknete zaslona ali pritisnete tipke, ura preide v stanje pripravljenosti. Zaslon je vklopljen, toda pri šibki svetlobi v okolju morda ne bo dobro berljiv.

Če želite izboljšati berljivost pri šibki svetlobi v okolju, lahko uporabite osvetlitev ozadja v stanju pripravljenosti. To je osvetlitev ozadja z nizko jakostjo, ki je ves čas vklopljena.

Osvetlitev ozadja v stanju pripravljenosti lahko vklopite ali izklopite v nastavitvah General (Splošno) » Backlight (Osvetlitev ozadja) » Standby (Stanje pripravljenosti).

Čeprav je jakost osvetlitve ozadja v stanju pripravljenosti dokaj nizka, kljub temu skrajša čas delovanja na baterijsko napajanje, ker je osvetlitev ves čas vklopljena.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large