Polnjenje baterije

Suunto Ambit2 Priročnik za uporabo - 2.0

Sommaire

Polnjenje baterije

Trajanje napolnjene baterije je odvisno od načina in okoliščin uporabe ure Suunto Ambit2. Pri nizkih temperaturah, na primer, je delovanje baterije krajše. V splošnem velja, da se zmogljivost polnilnih baterij sčasoma zmanjša.

OPOMBA:

Ob nenormalnem zmanjšanju zmogljivosti zaradi okvarjene baterije garancija Suunto krije zamenjavo baterije v obdobju 1 leta ali 300 ciklov polnjenja (do česar pride prej).

Ikona baterije označuje raven napolnjenosti baterije. Ko je raven napolnjenosti pod 10 %, ikona baterije 30 sekund utripa. Ko je raven napolnjenosti pod 2 %, ikona baterije neprekinjeno utripa.

charge level indicator Ambit2

Baterijo napolnite tako, da uro povežete z računalnikom s priloženim kablom USB, ali pa jo napolnite s stenskim polnilnikom, združljivim z vmesnikom USB. Popolno polnjenje prazne baterije traja približno dve do tri ure.

NASVET:

V storitvi Movescount lahko spremenite pogostost ugotavljanja položaja GPS v športnih načinih, da podaljšate delovanje baterije. Za več informacij glejte Natančnost sistema GPS in varčevanje z energijo.