Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE 100€ | OFFRES D'ÉTÉ | RETOURS GRATUITS

Suunto Ambit3 Peak Gebruikershandleiding - 2.4

Intervaltraining

U kunt sporten met uw Suunto Ambit3 Peak met begeleide intervaltraining met behulp van trainingspartner in Suunto Movescount App.

OPMERKING:

Voor de trainingspartner is een internetverbinding via wifi of mobiel vereist. Op mobiele verbindingen kunnen netwerkkosten van toepassing zijn.

De training kan net zo eenvoudig of moeilijk zijn als u zelf maar wilt. Stel het type, de duur en het doel voor elk onderdeel in. U kunt voor het onderdeel eventueel een aangepaste begeleidingstekst toevoegen.

Nadat u de trainingen hebt gecreëerd, en uw horloge met de app hebt gesynchroniseerd, zijn de trainingen onder het keuzemenu beschikbaar wanneer dit in sportmodus staat.

Om de begeleide intervaltraining te starten:

 1. Terwijl u in een sportmodus bent, houdt u Next ingedrukt om het optiemenu te openen.
 2. Druk op Next om WORKOUT te selecteren.
 3. Blader door de beschikbare trainingen met Light Lock of Start Stop en selecteer met Next.
 4. Druk op Start Stop om uw training op te nemen. De begeleiding begint wanneer de opname start. Het scherm voor intervaltraining wordt als laatste scherm van de geselecteerde sportmodus weergegeven.
 5. Werk de training af of beëindig deze op elk moment door de opname van de training normaal stop te zetten of door naar het keuzemenu te gaan en EINDE WORKOUT te selecteren.

Tijdens de training biedt uw horloge real-time begeleiding in de vorm van een grafiek in de trainingsweergave.

interval workout

 • Bovenste rij: huidige meting aan de hand van het doel van het onderdeel. Indien u bijvoorbeeld een boven- en ondergrens voor de snelheden van dit onderdeel hebt vastgesteld, dan is de waarde boven de grafiek uw huidige snelheid.
 • Grafiek: een compleet beeld van het huidige onderdeel. De boven- en onderkant van de grafiek zijn de boven- en ondergrenzen van het onderdeel. De linker- en rechterkant van de grafiek staan voor het begin en einde van het onderdeel. De lijn die in de grafiek is getekend, geeft de huidige inspanning gebaseerd op de duur en grenzen van het onderdeel weer.
 • Onderste rij: resterende tijd, afstand of calorieën die nog over zijn voordat het onderdeel is voltooid. Indien u het onderdeel als ronde hebt ingesteld (onderdeel eindigt wanneer u de knop Back Lap indrukt), dan geeft de onderste rij de cumulatieve tijd van het onderdeel weer.

Wanneer het volgende onderdeel van start gaat, geeft uw horloge een overzicht van het volgende onderdeel weer.

interval workout change

 • Onderdeel stap
 • Duur
 • Streeflimieten

Sommaire