Suunto Spartan Trainer Wrist HR - Jellemzok - Regenerálódás

Suunto Spartan Trainer Wrist HR Használati útmutató - 2.0

Regenerálódás

Regenerálódás

A regenerálódási ido egy becsült óraszám, mely azt jelzi, hogy az edzést követoen szervezetének mennyi idore van szüksége a teljes regenerálódáshoz. A kijelzett ido az adott edzésprogram idotartamán és intenzitásán, valamint az Ön által érzett fáradtság mértékén alapul.

A regenerálódási ido a különbözo típusú testmozgások összesített kiértékelésébol adódik össze. Vagyis a felgyülemlett regenerálódási ido a hosszabb távon végzett intenzív és kevésbé intenzív edzésprogramok alapján kiszámított összesített értéknek felel meg.

Az így kijelzett ido összegzett jellegu, vagyis ha a megadott ido lejártát megelozoen újra edz, az újonnan felgyülemlett ido hozzáadódik az elozo edzésprogramból fennmaradó idohöz.

A regenerálódási ido megtekintéséhez az óralapon nyomogassa a jobb alsó gombot, amíg megjelenik a regenerálódás képernyo.

Regenerálódás

Mivel a regenerálódási ido becsült érték, a felgyülemlett órák egyenletesen számolnak vissza, az eronléti szinttol és más egyéni tényezoktol függetlenül. Ha Ön rendkívül fitt állapotnak örvend, regenerálódása a becsült értékhez képest gyorsabb ütemu is lehet. Másrészrol, ha például éppen megfázással küzd, akkor a becsült értékhez képest lassabban regenerálódhat a szervezete.