Suunto si impegna per assicurare che questo sito web raggiunga il livello AA di conformità alle Web Content Accessibility Guideline (WCAG) 2.0 e la conformità ad altri standard di accessibilità. Se riscontri problemi con l'accesso alle informazioni di questo sito web, ti preghiamo di contattare il Servizio Clienti al numero verde +1 855 258 0900 (Stati Uniti).

SPEDIZIONE GRATUITA A PARTIRE DA 100€ | RESO ENTRO 15 GIORNI | ISCRIVITI ALLA NEWSLETTER

Suunto Traverse Használati útmutató - 2.0

FusedAlti

A FusedAltiTM olyan magassági adatot ad, amely a GPS és a légnyomáson alapuló magasságmérés kombinációja. A funkció minimalizálja a végleges magasságadat ideiglenes és eltolódásból adódó eltéréseit.

MEGJEGYZÉS:

Alapértelmezés szerint a GPS-t használó felvételek, illetve navigáció közben a magasság mérése a FusedAlti funkcióval történik. Ha a GPS ki van kapcsolva, a magasság méréséhez a készülék a légnyomásérzékelőt használja.

Ha nem szeretné a FusedAlti funkciót használni a magasság mérése során, állítsa be a referenciaértéket a magassági vagy tengerszinti légnyomással.

Új referenciaértéket kereshet a FusedAlti funkcióval, ha a beállítás menüben aktiválja azt a ALTI-BARO (MAGASSÁG- ÉS LÉGNYOMÁSMÉRŐ) » Reference (Referencia) » FusedAlti részben.

Jó feltételek esetén 4-12 percig tart a FusedAlti számára egy referenciaérték megtalálása. Ez alatt a Suunto Traverse a légnyomásmérési magasságot mutatja, az adat előtt a ~ jel a magassági érték bizonytalanságát jelzi.