Suunto dokłada wszelkich starań, aby niniejsza witryna internetowa osiągnęła zgodność na poziomie AA z wytycznymi WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines), a także by odpowiadała innym standardom ułatwień dostępu. W przypadku problemów z dostępem do informacji w tej witrynie internetowej prosimy o kontakt z obsługą klienta pod numerem telefonu w USA +1 855 258 0900 (linia bezpłatna).

Suunto Ambit2 Felhasználói útmutató - 2.0

Spis treści

Az Automatic (Automatikus) profil használata

Az Automatic (Automatikus) profil az Ön mozgásának alapján váltogat az Altimeter (Magasságmérő) és a Barometer (Légnyomásmérő) profilok között. Amikor az Automatic (Automatikus) profil aktív, a készülék automatikusan vált a légnyomás magasságként, illetve időjárás-változásként történő értelmezése között.

automatic

Az időjárás és a magasság változásainak egyidejű mérése nem lehetséges, mivel mindkettő a környező légnyomás változását idézi elő. A Suunto Ambit2 érzékeli a függőleges irányú elmozdulást, és szükség esetén átvált magasságmérésre. Amikor a magasság látható, az adat legfeljebb 10 másodperces késleltetéssel frissül.

Ha állandó magasságon tartózkodik (12 percen belül a függőleges elmozdulása kevesebb mint 5 méter), akkor a Suunto Ambit2 az összes nyomásváltozást időjárás-változásként értelmezi. A mérés gyakorisága 10 másodperc. A magassági érték állandó marad, és az időjárás változása esetén Ön látni fogja a tengerszinten érvényes légnyomás értékének változását.

Ha mozgásával tengerszint feletti magassága is változik (3 percen belül a függőleges elmozdulása több mint 5 méter), akkor a Suunto Ambit2 az összes nyomásváltozást függőleges irányú mozgásként értelmezi.

Aktív profiltól függően az Altimeter (Magasságmérő), illetve Barometer (Légnyomásmérő) profilnézeteket a View gombbal érheti el.

MEGJEGYZÉS:

Ha az Automatic (Automatikus) profilt használja, a légnyomásmérő, illetve a magasságmérő ikonja nem látható a kijelzőn.