Suunto Core Priročnik za uporabo -

Pridobivanje podpore

Za dodatno podporo obiščite spletno stran www.suunto.com/support. Tam je na voljo veliko podpornega gradiva, vključno z vprašanji in odgovori ter videonavodili. Lahko oddate tudi svoja vprašanja neposredno podjetju Suunto ali pošljete elektronsko sporočilo/pokličete strokovno osebje za podporo Suunto.

Številna videonavodila so na voljo tudi na Suuntovem kanalu YouTube na www.youtube.com/user/MovesCountbySuunto.

Priporočamo vam, da svoj izdelek registrirate na spletni strani www.suunto.com/support/, saj vam lahko tako podjetje Suunto nudi najboljšo podporo, prilagojeno vašim potrebam.

Če potrebujete podporo Suunto:

  1. Najprej obiščite spletno mesto Suunto.com (www.suunto.com/support) in poglejte, ali je že kdo postavil vaše vprašanje, ali če je bilo nanj že odgovorjeno.
  2. Če v spletu ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam lahko pišete na elektronski naslov support@suunto.com.
  3. Pokličite podjetje Suunto. Najnovejši seznam s telefonskimi številkami je na voljo na zadnji strani tega priročnika oziroma na spletni strani www.suunto.com/support. Usposobljeno osebje Suunto vam bo pomagalo in po potrebi med klicem odpravilo težave z izdelkom.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large