Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

Suomessa valmistetusta Suunto 3 Fitness -kellosta tulee Suunto 3

Sports — 23 tammikuuta 2020

Suunto, maailman johtava urheilun tarkkuusinstrumenttien valmistaja, nimeää Suunto 3 -kellonsa uudelleen jättämällä kellon nimestä pois sanan Fitness. Näin kellon nimi vastaa paremmin sen asemaa Suunnon urheilukellojen valikoimassa. Suunto 5- ja Suunto 9 -kellojen tavoin myös Suunto 3 on enemmän kuin pelkkä urheilukello – siinä on käyttäjän tarpeisiin mukautuva harjoittelunseuranta ja kokonaisvaltainen ympärivuorokautinen aktiivisuuden seuranta, joka laskee askeleet ja seuraa unenlaatua sekä stressiä ja palautumista.

Vantaa, Finland – Suunto, maailman johtava urheilun tarkkuusinstrumenttien valmistaja, nimeää Suunto 3 -kellonsa uudelleen jättämällä kellon nimestä pois sanan Fitness. Näin kellon nimi vastaa paremmin sen asemaa Suunnon urheilukellojen valikoimassa. Suunto 5- ja Suunto 9 -kellojen tavoin myös Suunto 3 on enemmän kuin pelkkä urheilukello – siinä on käyttäjän tarpeisiin mukautuva harjoittelun seuranta ja kokonaisvaltainen ympärivuorokautinen aktiivisuuden seuranta, joka laskee askeleet ja seuraa unenlaatua sekä stressiä ja palautumista. Vaikka nimi muuttuu, nämä ominaisuudet säilyvät ennallaan. Suunto 3 auttaa jatkossakin käyttäjiään yhdistämään aktiivisen elämäntyylin yleisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.’

Viisi uutta Suunto 3’ -kellon pohjoismaista kauneutta korostavaa väriä

Uusi Suunto 3 suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja valittavana on viisi värivaihtoehtoa, jotka kuvastavat suomalaisen luonnon kauneutta. Slate Grey Copper yhdistää kuparin lämmön harmaan liuskekiven eleganssiin, Granite Red on saanut inspiraationsa Suomen rannikon graniitista, Moss Grey  kuvastaa Suomen metsien sammaloituneita kallioita, Slate Grey on tyylikkään tummanharmaa kuin myrskyinen pohjoisen taivas ja Pebble Whiten pehmeä harmaa symboloi kellon pohjoismaista alkuperää.

Kohti harjoittelutavoitteita yhdistetyn Suunto-sovelluksen ja laajan kumppaniverkoston tuella

Kello synkronoi tiedot Suunto-sovellukseen ja tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan käyttäjän terveydestä ja hyvinvoinnista, mm. harjoittelusta, päivittäisestä aktiivisuudesta ja unitrendeistä. Yhdistämällä kellon Suunto-sovellukseen käyttäjä voi seurata myös harjoitustensa nopeutta, matkaa ja reittiä mobiililaitteen GPS-yhteyden avulla. Sovellus on ilmainen, aina käytettävissä ja valmiina antamaan vinkkejä, tukea ja kannustusta henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Yhdistämällä Suunto-sovellukseen käyttäjät saavat myös Value Pack -paketin: yli 400 euron arvosta ilmaisia kokeilujaksoja ja harjoittelusuunnitelmia Suunnon kumppaneilta. Käyttäjät voivat myös liittyä yhteisöihin, osallistua haasteisiin ja saada tukea kuntoilutavoitteisiin käyttämällä kumppanipalveluita, kuten Stravaa tai MapMyRunia.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Mukautuva harjoittelunohjaus
  • Aktiivisuuden seuranta, joka laskee askeleet ja kalorit ja seuraa unta
  • Valmiit urheilutilat muun muassa juoksuun, uintiin, pyöräilyyn ja kuntosaliharjoitteluun
  • Vesitiivis 30 metriin asti, kestää uintia
  • GPS mobiililaitteiden kautta

 

Tilattavissa etukäteen osoitteessa Suunto.com/suunto3 23. tammikuuta 2020 alkaen