Suunto strävar efter att denna webbplats ska uppnå nivå AA i enlighet med Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 och andra riktlinjer för tillgänglighet. Kontakta vår kundtjänst på +1 855 258 0900 (avgiftsfritt i USA) om du har problem med att få tillgång till information på den här webbplatsen.

Suunto Spartan Sport Wrist HR kombinerar praktisk optisk pulsmätning med en robust konstruktion

16 mars 2017

Suunto Spartan Sport Wrist HR-klockor

Klockan lanseras samtidigt som en programuppdatering för Spartan som innehåller funktioner för intervallträning och höjdnavigering

Suunto meddelar idag att den nya klockan Spartan Sport Wrist HR kommer att finnas tillgänglig i handeln 30 mars 2017. Det senaste tillskottet i kollektionen Suunto Spartan kombinerar Suuntos robusta och eleganta design med mängder av funktioner och praktisk pulsmätning på handleden som drivs med teknik från det amerikanska företaget Valencell, en branschledande innovatör av teknik för bärbara biometriska sensorer.

Samtidigt som Spartan Sport Wrist HR lanseras tillhandahåller Suunto även en programuppdatering för samtliga Spartan-produkter som innehåller stöd för intervallträning och höjdnavigering.

De senaste programuppdateringarna för Spartan har förbättrat GPS-funktionen samt lagt till trender för höjd och barometriskt tryck (Spartan Ultra), intressepunkter vid navigering och möjligheten att visa sammanfattningar av de senaste 30 dagarnas aktivitet.

Precision och komfort dygnet runt med optisk pulsmätning

Suuntos optiska pulsmätning underlättar både registreringen av daglig aktivitet och sportaktiviteter. Spartan Sport Wrist HR registrerar och spårar aktiviteter, mäter pulsen dygnet runt (även vilopuls) och räknar steg och kaloriförbrukning. På så sätt får användare värdefull information om återhämtning och näringsintag, men också detaljerade diagram, sportspecifika skärmar och en inbyggd effektmätare.

Den nya Spartan Sport Wrist HR är utrustad med Valencells patenterade biometriska mätteknik PerformTek. Enligt Valencells interna tester ger Spartan Sport Wrist HR marknadsledande precision och förser användaren med data som 89 procent av tiden ligger inom 5 procent i jämförelse med ett pulsbälte som bärs över bröstet.

Vid svåra förhållanden, t.ex. simning eller utomhussporter som kräver att klockan bärs ovanpå kläder, är det möjligt att parkoppla klockan med en Bluetooth-pulsmätare som bärs över bröstet – exempelvis Suunto Smart Sensor – för att mäta pulsen.

Hållbarhet och sportexpertis

Spartan Sport Wrist HR är handgjord i Finland och har ett robust hölje, mineralglas och en infattning i rostfritt stål. Klockan har en extremt slitstark pekskärm i färg med vid vinkel och hög kontrast för avläsning i starkt solljus. Utöver 80 sportspecifika aktivitetslägen har alla Spartan-klockor helt anpassningsbara skärmar för sportlägen. Med hjälp av GPS/GLONASS-spårning, FusedSpeed™ och inbyggd accelerometer registrerar Spartan Sport Wrist HR träning och tillhandahåller värdefull information om användarens utveckling, både på klockan och i Suunto appen.

Det rekommenderade försäljningspriset för Spartan Sport Wrist HR är 499 euro. Klockan finns i tre färger: All Black, Blue och Sakura. Läs mer om Suunto Spartan Sport Wrist HR på suunto.com/spartansportwristhr.