Suunto Core Потребителско ръководство -

Sommaire

Използване на профила за измерване на дълбочина

Когато се гмуркате с шнорхел, трябва да използвате профил depth meter. Той ви показва текущата дълбочина и максималната дълбочина, която сте достигнали по време на гмуркане с шнорхел. Максималната дълбочина на устройството е 10 м. Когато профилът depth meter е активиран, в горната лява част на дисплея се появява иконка на вълна.

Когато профилът depth meter е активиран, можете да отваряте следните изгледи с View:

  • Запис на логове: записва вашите гмуркания с шнорхел
  • Температура: измерва текущата температура
  • Час: показва точния час

Using snorkeling profile

Записва логове в профила за измерване на дълбочина

Записът на логове в профил depth meter работи подобно на записа на логове в профил altimeter, но вместо да записва височина, записва дълбочината при гмурканията ви с шнорхел.

Запис на логове в профил depth meter:

  1. В режим Alti & Baro, изберете изгледа за записване на логове.
  2. Стартирайте, спрете или рестартирайте с Start Stop. Започнете гмуркането с шнорхел.
  3. Когато се върнете на повърхността, нулирайте, като задържите + натиснат.
ВНИМАНИЕ:

Не натискайте бутони, докато устройството е под вода.

бележка:

Трябва да нулирате вашия запис на логове в профил altimeter, преди да използвате записа на логове в профил depth meter. В противен случай максималната дълбочина ще остане същата като настоящата височина над повърхността.

подшушвам:

Когато сте спрели записа на логове, преди да го нулирате, можете да отворите бележника с логове и да видите вашите актуални записи!

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large