Suunto is committed to achieving Level AA conformance for this website in conformance with the Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 and achieving compliance with other accessibility standards. Please contact Customer Service at USA +1 855 258 0900 (toll free), if you have any issues accessing information on this website.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR SALG ("SALGSBETINGELSER") FOR PRODUKTER KØBT FRA GLOBAL-E NL

Gælder fra 28.05.2019

 

Disse salgsbetingelser fastlægger betingelserne for salg foretaget mellem enhver person (der handler til formål, der er helt uden for den pågældende persons handel, forretning, håndværk eller erhverv), som ønsker at købe SUUNTO-produkter ("produkter") fra www.suunto.com ("Onlinebutikken") og Global-e NL B.V., et hollandsk selskab registreret under nummer 72541466, som har sit registrerede kontor på Krijn Taconiskade 430 1087 HW Amsterdam, Holland ("Global-e"), der fungerer som sælger.

Disse vilkår og betingelser udgør en bindende kontrakt mellem dig og Global-e. Disse salgsvilkår skaber ikke noget ansvar eller nogen forpligtelse for Suunto Oy eller dets datterselskaber i forhold til dig, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

 

 1. Om disse salgsbetingelser

Disse salgsbetingelser (inklusive Global-e's databeskyttelsespolitik nævnt i afsnit 11 nedenfor) gælder kun for køb foretaget i onlinebutikken, når Global-e fungerer som sælger.

Disse salgsbetingelser kan ændres fra tid til anden. Ikrafttrædelsesdatoen for en sådan ændring vil være angivet ovenfor. Eventuelle ændringer af vilkårene og betingelserne vil gælde for ordrer, som er afgivet på eller efter ikrafttrædelsesdatoen. 

VED AT AFGIVE EN ORDRE PÅ PRODUKTER ACCEPTERER DU AT VÆRE BUNDET AF DISSE SALGSBETINGELSER.

 1. Ordreafgivelse

Global-e har en aftale med Suunto om at gøre Suuntos produkter tilgængelige for dig til køb fra og leveret af Global-e. Dette giver dig mulighed for at købe sådanne produkter fra Global-e i din lokale valuta og til en pris, der inkluderer eventuelle gældende salgsafgifter (såsom moms), plus internationale leveringsomkostninger og gebyrer ("leveringsomkostninger") og, hvis de er tilgængelige for forudgående betaling, eventuelle importafgifter, tariffer og lignende gebyrer, der måtte blive pålagt af leveringsdestinationslandet ("importafgifter"). Det vil blive angivet ved kassen (eller lignende) ("kassen"), om importafgifterne vil blive forudbetalt for dig. Medmindre andet er angivet ved kassen, vil importafgifterne blive forudbetalt for dig.

Du gøres opmærksom på, at egenskaberne ved de produkter, du køber fra Global-e, såvel som prisen, leveringsomkostningerne og (hvis de er tilgængelige til forudbetaling) importafgifter, skal være dem, der vises for dig af Global-e ved kassen, drevet af Global-e på Suuntos onlinebutik, som du handler hos. Sørg for at gennemgå siden ved kassen, så du kan identificere og rette eventuelle inputfejl.

Ved at afgive en ordre via kassen ("ordre"), anerkender du, at sælgeren er Global-e og ikke Suunto, og at Global-e vil købe produkterne fra Suunto efter en vellykket verifikation af din ordre og betalingsoplysninger og videresælge dem til dig i overensstemmelse med disse salgsbetingelser.

Søgning efter produkter foregår i onlinebutikken. Du afgiver ordren for de valgte produkter ved at bruge bestillingsprocessen ved kassen. Dette indebærer at vælge produkterne, lægge dem i indkøbskurven/kurven, der betjenes på webstedet, og sende ordren ved at klikke på knappen "BETAL OG BESTIL" (eller en lignende knap) ved kassen. Denne proces giver dig mulighed for at kontrollere og rette eventuelle fejl, før du foretager en ordre, ved at bruge "tilbage"-knappen.

Bemærk, at ordrer kun kan afgives af ikke-handlende enkeltpersoner. Derfor accepterer vi ikke ordrer afgivet af virksomheder, foreninger, uafhængige entreprenører eller nogen anden form for juridisk enhed.

For at kunne købe produkt(er) skal du:

 • angive dit navn og din adresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dine betalingsoplysninger og andre nødvendige oplysninger;
 • være mindst 18 år gammel (eller en hvilken som helst alder, der er lovligt påkrævet i henhold til den lokale lovgivning, hvor du er bosiddende, for at binde dig juridisk til disse salgsbetingelser).

Hvis du har oprettet en konto med et personligt brugernavn og en adgangskode, skal du altid holde din adgangskode beskyttet og ikke videregive den til andre, da du er personligt ansvarlig for hvert køb, der foretages ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode.

 1. Ordrebehandling og kontraktindgåelse

Når du har afgivet din ordre, vil Global-e omgående bekræfte din ordre ved at sende dig en e-mail, som vil indeholde de relevante oplysninger om din ordre. Bemærk, at dette ikke udgør Global-e's accept af din anmodning om at købe produkterne – det udgør kun vores anerkendelse af din ordre. Global-e accepterer ikke din ordre (og forpligter sig derfor ikke til at levere produkterne til dig), og ingen kontrakt om salg af sådanne produkter træder i kraft, før Global-e specifikt accepterer din ordre og via e-mail meddeler dig om, at vi har sendt produkterne til dig ("ordrebekræftelse"). E-mailen med ordrebekræftelsen er dit købsbevis, som du bør gemme, da vi ikke arkiverer din kontrakt.

Hvis den betalingsmetode, du valgte ved kassen, understøtter en godkendelsesmekanisme (f.eks. de fleste kredit-/betalingskort), når du afgiver din ordre, godkender Global-e kun de gældende beløb, og du vil først blive debiteret, efter at produkterne er blevet afsendt til dig. Bemærk, at Global-e opkræver det fulde ordrebeløb, selvom ordren afsendes i dele.

Global-e gør en passende indsats for at behandle og opfylde enhver ordre så hurtigt som muligt. Global-e kan dog, efter meddelelse til dig, afvise at acceptere din ordre, hvis: (a) Produkterne er utilgængelige (hvis betalingen er blevet behandlet, refunderer Global-e dig i overensstemmelse med disse salgsbetingelser); eller (b) Global-e ikke er i stand til at bekræfte de betalingsoplysninger, du har angivet.

Global-e kan, hvis de har mistanke om, at en persons identitet, adresse, e-mailadresse og/eller betalingsoplysninger bliver brugt svigagtigt eller på en uautoriseret måde, også kræve yderligere verifikationer eller oplysninger, før en ordre accepteres. Global-e kan vælge ikke at acceptere ordrer efter eget skøn og især unormale ordrer, ordrer, der mistænkes for ikke at være afgivet i god tro eller ordrer, som ikke er blevet afgivet af enkeltpersoner. Global-e er ikke forpligtet til at give en grund til at afvise at acceptere en ordre, men kan gøre det efter deres eget skøn.

Global-e er juridisk forpligtet til at levere produkter, der er i overensstemmelse med kontrakten. Desuden påvirker intet i disse salgsbetingelser dine juridiske rettigheder i forhold til produkter, der ikke er i overensstemmelse med kontrakten, uanset om de er defekte, ikke som beskrevet eller på anden måde ukorrekte.

 1. Priser, forsendelses- og håndteringsomkostninger, skatter og importafgifter

Prisen, der opkræves for et produkt, vil være den pris, der er gældende på det tidspunkt, hvor ordren afgives ved kassen, og vil blive angivet i ordrebekræftelsen via e-mail. Prisen på et produkt kan enten være forudindstillet i din lokale valuta eller beregnet i henhold til vekselkursen mellem basisvalutaen vist i onlinebutikken og den valuta, du vælger som en del af købsprocessen på det tidspunkt, du afgiver din ordre, og som vises i ordren. Valutakurser kan indstilles og opdateres regelmæssigt, og du anerkender, at sådanne opdateringer kan påvirke den endelige prissætning af produktet. Du vil blive opkrævet i henhold til den gældende valutakurs på det tidspunkt, hvor du faktisk afgiver din ordre.

Vi kan til enhver tid ændre priserne uden varsel. Prisstigninger vil kun gælde for ordrer, som bliver afgivet efter sådanne ændringer.

Priserne for produktet/produkterne inkluderer moms eller andre gældende afgifter, men inkluderer ikke gebyrer for forsendelse og håndtering eller importafgifter.

Separate gebyrer for forsendelse, håndtering, importafgifter og deres relaterede moms eller andre afgifter vil blive vist ved kassen under købsprocessen og under alle omstændigheder på ordrebekræftelsen.

Medmindre andet er angivet ved kassen, vil importafgifterne blive forudbetalt for dig. Hvis importafgifterne ikke vil blive forudbetalt for dig, vil det blive angivet ved kassen og på ordrebekræftelsen. I sådanne tilfælde (a) informeres du om, at beløbet for ​​importgebyrer, der vises under forudbetalingsmuligheden i din ordre, muligvis ikke afspejler de faktiske importgebyrer, du skal betale, som bestemt af dit leveringsdestinationslands relevante myndighed, som kan være mere eller mindre end et sådant skøn; og (b) du vil være fuldt ud ansvarlig for at betale alle gældende importafgifter direkte til den relevante myndighed (og for at kræve dem tilbage i tilfælde af en annullering eller returnering af produkter, i det omfang det er muligt i henhold til lovene i dit land) som bestemt af myndighederne i leveringsdestinationslandet, og Global-e har intet ansvar eller erstatningsansvar i forbindelse med ovenstående.

Hvis du er bosiddende i Rusland, har du ikke mulighed for at forudbetale importafgifter på grund af den lokale lovgivning.

Global-e kan indgå aftaler med en lokal licenseret toldmægler i dit land. Accepten af disse salgsbetingelser tjener som en autorisation for den relevante toldmægler til at fungere som din agent til at: (a) udføre transaktioner med den lokale gældende myndighed, (b) behandle relaterede dokumenter på dine vegne i forbindelse med import af produkter i din ordre, (c) lette betalingen af ​​gældende importafgifter; og (d) hvis det er relevant, returnere sådanne produkter til Global-e (underlagt disse salgsbetingelser). Du anerkender dog, at i tilfælde af returnering af produkter i henhold til returpolitikken nedenfor, vil du (og ikke Global-e eller nogen på deres vegne) være fuldt ud ansvarlig for at kræve sådanne importafgifter tilbage fra den relevante myndighed, i det omfang det er muligt, og Global-e har intet ansvar eller erstatningsansvar i forbindelse med et sådant krav.

Du gøres opmærksom på, at egenskaberne ved de produkter, du køber fra Global-e, såvel som prisen, leveringsomkostningerne og (hvis de er tilgængelige til forudbetaling) importafgifter, skal være dem, der vises for dig af Global-e ved kassen, drevet af Global-e på Suuntos onlinebutik, som du handler hos. Sørg for at gennemgå siden ved kassen, så du kan identificere og rette eventuelle inputfejl.

 1. Levering og importør

Ikke alle produkter kan leveres overalt (på grund af begrænsninger pålagt produkterne eller af destinationslandet), men kassen vil ikke tillade dig at afgive din ordre, hvis varen ikke kan leveres til din angivne adresse.

Vi kan ikke levere til:

P.O. Postbokse,

Oversøiske militæradresser,

Hoteller og vandrehjem, og

Fængsler.

Global-e vil overdrage ejerskabet af de bestilte produkter til dig i det øjeblik, de afsender produkterne til dig (forudsat at du har betalt den fulde pris for produkterne plus leveringsomkostninger og eventuelle andre gebyrer, der skal betales i henhold til disse salgsbetingelser, alt efter hvad der er relevant). Risikoen for beskadigelse eller tab af produkterne overgår til dig ved levering til dig eller til en anden, som du har givet tilladelse til at bære eller tage produkterne i besiddelse på dine vegne.

Du vil blive betragtet som importør af produktet/produkterne, og vi vil kun facilitere importen på dine vegne som din agent. Du skal derfor overholde alle gældende love, regler og certificeringer i det land, hvor du importerer produktet/produkterne. Du accepterer, at du ikke vil reeksportere eller videresælge et eller flere produkter, som du har bestilt.

Du anerkender og accepterer, at Global-e eller nogen af ​​vores tredjepartsudbydere af opfyldelsestjenester, der handler på vores vegne (hver en "tjenesteudbyder") kan håndtere leveringen og opfyldelsen af ​​din ordre, og at Global-e alene har skøn til den tjenesteudbyder, vi vælger at bruge.

Leveringstiden samt den leveringsmulighed, du har valgt, vil blive bekræftet i ordrebekræftelsen. Leveringen vil være komplet, når vi leverer til den adresse, du angiver ved bestilling (det kan omfatte indgangshavnen til destinationslandet som angivet i ordren, hvis importafgifterne ikke er forudbetalt).

Forskellige dele af din ordre kan blive leveret på forskellige datoer. Medmindre andet er angivet, og underlagt gældende lovgivning, er leveringsdatoerne, der er angivet i onlinebutikken og/eller som en del af bestillingsprocessen, kun skøn. Din ordre vil blive opfyldt inden for den leveringsdato, der er angivet i ordrebekræftelsen, eller, hvis der ikke er angivet nogen leveringsdato, inden for 30 dage efter datoen for ordrebekræftelsen, medmindre du specifikt accepterer en senere dato, eller der er ekstraordinære omstændigheder. Leveringstidsrammerne er påvirket af din leveringsadresse og den valgte leveringsmetode. Vi er ikke i stand til at angive en nøjagtig leveringsdato og -tidspunkt. Vi kan ikke holdes ansvarlige for forsinket levering eller manglende opfyldelse, hvis forsinkelsen eller manglen hverken skyldes vores fejl eller skyldes os i henhold til loven eller almindeligt anerkendte principper.

Hverken Suunto eller Global-e har ansvar for tab som følge af forsinkelse i leveringen, i det omfang dette skyldes omstændigheder uden for deres rimelige kontrol, og hvor ingen af ​​dem kunne have taget rimelige skridt til at håndtere forsinkelsen. For eksempel er forsinkelser som følge af toldbehandlingsprocedurer eller andre handlinger fra relevante myndigheder generelt uden for vores kontrol, eller forsinkelser, der er et direkte resultat af dine handlinger eller undladelser.

Hvis du bestiller et eller flere personlige produkter, lægges fremstillingstiden for sådanne personlige produkter til leveringstiden, hvilket kan udskyde leveringen.

Hvis du modtager besked om et mislykket forsøg på levering, er det dit ansvar at bruge de angivne oplysninger til at kontakte leveringsfirmaet for at arrangere en ny levering. Hvis du har valgt en leveringsmetode, der ikke kræver, at en levering skal underskrives, og ingen er til rådighed til at modtage produkterne, forbeholder vi os retten til at efterlade dem ved døren, indgangen eller receptionen, som de er tilgængelige. I tilfælde af at du urimeligt udsætter leveringen eller forsinker modtagelsen af ​​leveringen, efter at vi har meddelt dig, at vi har forsøgt at levere det eller de bestilte produkter til dig, eller hvis du har givet os en forkert leveringsadresse, som resulterer i en mislykket levering, vil pakken blive returneret til os. Hvis produktet/produkterne forbliver uleveret efter det første leveringsforsøg i en periode på 7 arbejdsdage og returneres til os uden levering, er vi berettiget til at annullere kontrakten, og vi refunderer dig i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 9.

Vi opfordrer dig til at undersøge pakken og de modtagne produkter straks efter at de er leveret til dig og kontrollere deres tilstand, og at indholdet af leveringspakken er komplet. I tilfælde af beskadigede eller manglende produkter skal du kontakte Suuntos kundeservice her.

 1. Produkttilgængelighed

Vi garanterer ikke tilgængeligheden af ​​nogen produkter i onlinebutikken.

Medmindre vi har accepteret din ordre, forbeholder vi os retten til, uden ansvar eller tidligere varsel, at ændre, afbryde eller stoppe med at stille et eller flere produkter til rådighed.

 1. Kompatibilitet, produktinformation

Vær omhyggelig, når du afgiver din ordre, for at sikre, at det eller de produkter, du køber, er kompatible til den tilsigtede brug. Brug onlinebutikken som dit sidste referencepunkt, når du tjekker kompatibiliteten. I tilfælde af en forskel mellem onlinebutikkens indhold og ethvert andet websted (eller enhver anden informationskilde) vil kompatibiliteten af ​​produkter som vist i onlinebutikken på købstidspunktet have forrang.

Du skal være opmærksom på, at der kan være mindre forskelle mellem de faktiske produkter og den måde, de vises på den relevante hjemmeside, f.eks. i forhold til udseende/farve/tekstur/finish. Mærkningen eller indpakningen af ​​produkterne kan afvige fra billederne af disse, som du ser på webstedet.

 1. Betaling

Du kan betale med de betalingsmetoder, der er angivet ved kassen. Betaling kan foretages med kreditkort identificeret ved kassen, PayPal eller andre betalingsmetoder (afhængigt af din geografiske placering). Når du bliver opkrævet, vil den beskrivelse, du kan se, omfatte Global-e identificeret som "Global-e" og vil i det væsentlige se sådan ud: **Global-e//Suunto**.

Du anerkender og accepterer, at: (i) vi, eller en af ​​vores tredjepartsbetalingsbehandlere ("betalingsbehandler"), vil debitere dig via den betalingsmetode, du har valgt i din ordre, og sådanne andre beløb, der skal betales i henhold til disse salgsbetingelser, som kan forfalde i forbindelse med ordren; (ii) du vil angive gyldige og aktuelle oplysninger om dig selv; (iii) vi kan bruge værktøjer, software eller tjenester fra betalingsbehandlere til at behandle transaktioner på vores vegne; og (iv) du kan blive debiteret bank- eller kredit-/betalingskortudsteder med yderligere gebyrer (såsom udenlandske transaktionsgebyrer eller gebyrer på tværs af grænser) eller tillæg pålagt af din bank eller kredit-/debetkortudsteder, og disse er ikke Global-e eller Suunto-opkrævninger eller -gebyrer, og ingen af dem har kontrol over dette, og vi har heller ingen måde at afbøde dette på, da dette udelukkende er op til forholdet og kommercielle vilkår mellem dig og din bank eller kredit-/betalingskortudsteder, og vi (eller Suunto) har heller ingen mulighed for på forhånd at vide, om du vil blive opkrævet sådanne gebyrer eller tillæg.

Afhængigt af din geografi kan betalingen blive dirigeret gennem Global-e Australia Pty Ltd., som er Global-e's datterselskab.

Alle betalinger vil være underlagt sikkerhedstjek. Derfor kan Global-e kontakte dig for at bekræfte dine ordreoplysninger og ordredetaljer såsom bevis for adresse, bevis for navnet på den person, der er angivet for leveringsadressen osv.

Betaling med Klarna: I samarbejde med Klarna og kun i visse jurisdiktioner kan du blive tilbuddet muligheden for at købe varer ved hjælp af Klarna som betalingsmetode. De vilkår og betingelser, der gælder for betaling med Klarna, kan findes her. Bemærk, at tysk (ikke dansk) er det styrende og bindende sprog for sådanne vilkår og betingelser. Berettigelse til brug af Klarna-betalingsmetoden afgøres af Klarna efter deres eget skøn, og vi påtager os intet ansvar i forbindelse med din brug af Klarna som betalingsmetode. Hvis du vælger at købe dine varer ved at betale med Klarna, deler du dine personoplysninger med Klarna, og vilkårene i Klarnas databeskyttelsespolitik skal gælde for deres brug af dine personoplysninger. Global-e (eller Suunto) har intet ansvar for deres brug af dine personoplysninger.

 1. Returnering og refusioner

Bemærk, at Global-e kun behandler returneringer og refusioner for produkter købt fra Global-e.

Fortrydelsesret:

Hvis du er forbruger og bosiddende i et EU-medlemsland eller Island, Liechtenstein eller Norge ("EØS"), og hvis du har købt et eller flere produkter til dit eget private brug som forbruger og ønsker at udøve din ret til at annullere kontrakten og returnere produktet/produkterne, kan du gøre det i fortrydelsesperioden, som udløber efter 14 dage efter leveringsdagen. Denne ret påvirkes ikke af nogen særskilt returpolitik i disse salgsbetingelser.

Hvis du er forbruger og bosiddende i et land uden for EU, Island, Liechtenstein og Norge ("EØS"), og hvis du har købt et eller flere produkter til dit eget private brug som forbruger og ønsker at udøve din ret til at annullere kontrakten og returnere produktet/produkterne, kan du gøre det i fortrydelsesperioden, som udløber efter 30 dage efter leveringsdagen. Denne ret påvirkes ikke af nogen særskilt returpolitik i disse salgsbetingelser.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere Global-e om din beslutning om at annullere din ordre ved hjælp af en tydelig erklæring via portalen her. For at opfylde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om din udøvelse af fortrydelsesretten, før fortrydelsesperioden er udløbet. Du kan bruge skabelonen til en fortrydelsesformular i slutningen af dette dokument, men det er ikke obligatorisk.

Du må kun returnere produkter, som du har udvist rimelig omhu med, og som du ikke har brugt på en måde, der går ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets/produkternes karakter, egenskaber og funktion. Du vil være ansvarlig for enhver forringet værdi af produktet/produkterne som følge af din håndtering af produktet/produkterne, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå arten, egenskaberne og den korrekte funktion af det/de produkter, du har købt.

BEMÆRK, AT DU IKKE KAN UDNYTTE DENNE FORTRYDELSESRET MED HENSYN TIL SPECIALPRODUKTER, DER ER BLEVET FREMSTILLET I OVERENSSTEMMELSE MED DINE SPECIFIKATIONER.

Når Global-e har modtaget din onlineerklæring om at annullere kontrakten, sender de dig en e-mail med en bekræftelse.

Hvis du er bosiddende i et EU-medlemsland eller Island, Liechtenstein eller Norge ("EØS"), skal du returnere produktet/produkterne uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du meddelte din beslutning om at annullere kontrakten. Du afholder de direkte omkostninger ved returneringen af produktet/produkterne.

Hvis du er bosiddende i et land uden for EU, Island, Liechtenstein og Norge ("EØS"), skal du returnere produktet/produkterne uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor du meddelte din beslutning om at annullere kontrakten. Du afholder de direkte omkostninger ved returneringen af produktet/produkterne.

Returprocedure:

Du skal returnere produktet/produkterne i deres originale emballage. Du skal inkludere alt tilbehør, brugervejledninger og eventuelle gratis gaver, der fulgte med i samme emballage. Hvor et produkt er blevet købt som en del af en pakke af flere produkter, skal alle flere produkter i denne pakke returneres. Behandl produktet/produkterne med rimelig omhu og returner dem i den stand, at de blev leveret til dig. Pak produktet/produkterne sikkert og sørg for, at dit ordrenummer er tydeligt synligt på ydersiden af pakken. For at sikre en hurtig og sikker returnering opfordrer vi dig til at følge de givne returanvisninger.

Vi refunderer den pris, du har betalt for produktet/produkterne plus den oprindelige forsendelsesomkostning inden for 2 dage efter modtagelsen af de returnerede produkter på vores lager. Hvis du vælger en ekspresleveringsmulighed, refunderer vi kun standard-forsendelsesomkostningerne. Refusionen vil blive bekræftet via e-mail. Betalingen vil blive udført med samme betalingsmiddel, som du brugte til den første transaktion.

Hvis du returnerer et eller flere produkter, 1) som du ikke er berettiget til at returnere, 2) som du har beskadiget eller brugt på en måde, der går ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets/produkternes art, egenskaber og funktion, eller, 3) med manglende produkt(er), eller 4) på ​​anden måde har undladt at udvise rimelig omhu ved pleje og returnering af produkterne, forbeholder vi os retten til enten at afvise din returnering og afvise at refundere eller at reducere eventuelle betalinger til dig for den formindskede værdi af produktet/produkterne, underlagt gældende lovgivning.

Andre returneringssager: Hvis de produkter, du har modtaget, ikke svarer til dem, du har bestilt, eller hvis din levering er ufuldstændig eller er blevet beskadiget under transporten, skal du straks kontakte Suuntos kundeservice for at få hjælp.

 1. Garantier og lovbestemte rettigheder

Suunto tilbyder en international begrænset garanti på sine produkter i overensstemmelse med Suuntos garantibetingelser. Yderligere oplysninger er angivet i Suuntos garantipolitik for produkter på webstedet https://www.suunto.com/Support/Warranty-information/Sports-Watches-Dive-Computers-and-Precision-instruments/.

Hvis du mener, at du er berettiget til garantiservice, kan du kontakte Suuntos kundeservice eller din autoriserede Suunto-forhandler.

Som forbruger har du juridiske rettigheder i forhold til produkter, der er defekte eller ikke som beskrevet. Global-e og Suunto er desuden juridisk forpligtet til at levere produkter, der er i overensstemmelse med denne kontrakt.  Intet i salgsbetingelserne vil påvirke disse juridiske rettigheder.

 1. Personoplysninger

Global-e vil indsamle og behandle dine personoplysninger som sælger af produkterne. Global-e er dataansvarlig for dine personoplysninger, som Global-e indsamler og behandler på Global-e’s egne vegne.

Global-e og Suunto har indgået et samarbejde for at kunne tilbyde produkterne i dit land eller område. Suunto vil også indsamle dine personoplysninger for at kunne sende de produkter, du har bestilt, for at lette eventuelle produktreturneringer og for at kunne yde kundeservice til dig. Suunto kan også bruge dine personoplysninger til markedsføringsformål i overensstemmelse med gældende lovgivning. Suunto er dataansvarlig for dine personoplysninger, som Suunto indsamler på Suuntos egne vegne.

Hverken Global-e eller Suunto kontrollerer den anden parts behandling af dine personoplysninger, da de fungerer som to separate dataansvarlige. Du bør kontakte Global-e for spørgsmål og forespørgsler om behandlingen af ​​dine personoplysninger af Global-e og Suunto for spørgsmål og forespørgsler om behandlingen af ​​dine personoplysninger af Suunto.

Du kan læse mere om behandlingen af ​​dine personoplysninger af Global-e og Suunto fra deres respektive databeskyttelsespolitikker. Global-e's databeskyttelsespolitik er tilgængelig her, og Suuntos databeskyttelsespolitik er tilgængelig her. Databeskyttelsespolitikkerne og yderligere bestemmelser i disse salgsbetingelser regulerer brugen af ​​dine personoplysninger og brugen af ​​cookies. Køb af produkt(er) i onlinebutikken kræver, at du accepterer databeskyttelsespolitikkerne og behandlingen af ​​personoplysninger som beskrevet i nævnte databeskyttelsespolitikker. Ellers er det ikke muligt at sælge og levere produkterne til dig.

Global-e vil behandle din betaling af produkterne. Global-e vil tage rimelig omhu for at holde detaljerne om din ordre og betaling sikre, men (i mangel af væsentlig uagtsomhed fra deres side) kan hverken Suunto eller Global-e holdes ansvarlige for tab, du måtte lide, hvis en tredjepart får uautoriseret adgang til alle data, du angiver, når du tilgår eller bestiller fra onlinebutikken.

 1. Vores ansvar

Vi skal udføre vores forpligtelser i henhold til disse salgsbetingelser med rimelig omhu og dygtighed.

Der er visse forpligtelser, som vi ikke kan udelukke i henhold til gældende lovgivning.  Intet i disse salgsbetingelser begrænser især vores (eller i givet fald Suuntos) ansvar for personskade eller død forårsaget af vores uagtsomhed eller vores ansvar for bedrageri. Som angivet ovenfor i afsnit 10, har du visse rettigheder som forbruger, herunder juridiske rettigheder vedrørende defekte produkter. Intet i disse salgsbetingelser vil påvirke disse juridiske rettigheder.

Vi er kun ansvarlige for tab, der er en naturlig, forudsigelig konsekvens af vores brud på disse salgsbetingelser. Vi er ikke ansvarlige, hvis vi bliver forhindret eller forsinket i at overholde vores forpligtelser af noget, som du (eller nogen, der handler på dine vegne) gør eller undlader at gøre eller på grund af begivenheder, der ligger uden for vores rimelige kontrol.

Du skal tage alle rimelige skridt og forholdsregler for at sikre, at det eller de produkter, du bestiller, er egnede til dine formål. Du skal følge ethvert råd, som vi giver dig i forhold til produktet/produkterne (herunder instruktioner, brugervejledninger og/eller manualer, der følger med produktet/produkterne). Vi eller Suunto påtager os ikke ansvar for skader på produkter, som vi har leveret, hvis de er forårsaget af din manglende overholdelse af vores anbefalinger.

Vi eller Suunto er ikke ansvarlige for tab relateret til din virksomhed, såsom tabte data, tabt fortjeneste, tabt indtægt eller forretningsafbrydelse.

Vi vil bruge vores rimelige bestræbelser på at verificere nøjagtigheden af de ​​oplysninger, der bruges i onlinebutikken, men kan, i henhold til gældende lovgivning, ikke garantere, at alle oplysninger altid vil være nøjagtige og fuldstændige. Det er for eksempel muligt, at produktbilleder og emballage ikke altid matcher de leverede produkter.  Hvis du har spørgsmål eller bekymringer i denne forbindelse, kan du kontakte os, før du bestiller et eller flere produkter.  Der kan også opstå prisfejl fra tid til anden, i hvilket tilfælde vi kan annullere alle ordrer, der behandles eller accepteres af os. Vi vil rette fejl i vores onlinebutik så hurtigt som muligt, efter at vi er blevet gjort opmærksomme på dem.

BEMÆRK, AT DISSE SALGSBETINGELSER IKKE PÅVIRKER (OG IKKE BØR LÆSES, SOM AT DE PÅVIRKER) DINE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, SOM IKKE KAN FRASKRIVES ELLER BEGRÆNSES VED KONTRAKT.

 1. Generelt

Onlinebutikken må kun bruges til lovlige formål og på en lovlig måde. Du accepterer at overholde alle gældende love, vedtægter og regler vedrørende onlinebutikken og alle transaktioner, der udføres på eller gennem onlinebutikken.

Suunto og Global-e giver ingen garanti for, at onlinebutikken vil opfylde dine krav eller vil være uafbrudt, rettidig eller fejlfri, at defekter vil blive rettet, eller at webstedet eller serveren, der gør den tilgængelig, er fri for virus eller fejl eller repræsenterer onlinebutikkens fulde funktionalitet, nøjagtighed og/eller pålidelighed. Suunto og Global-e er ikke ansvarlige eller erstatningspligtige over for dig for tab af indhold eller materiale, der er blevet uploadet eller transmitteret gennem onlinebutikken. Onlinebutikken er underlagt de brugsbetingelser, der er tilgængelige here.

Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser i disse salgsbetingelser anses for at være ugyldige, ulovlige eller ikke håndhæves, skal denne bestemmelse håndhæves i det fulde omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og gyldigheden, lovligheden og håndhævelsen af ​​de resterende bestemmelser skal på ingen måde være påvirket eller svækket.

I forhold til køb fra onlinebutikken vil Suunto og Global-e kommunikere elektronisk ved at sende e-mails eller på anden måde skrive elektronisk.

Suunto og Global-e forbeholder sig retten til at få adgang til, læse, bevare og videregive enhver information, som vi indhenter i forbindelse med ordren og din brug af kassen, som Suunto og Global-e med rimelighed mener er nødvendigt for at: (i) imødekomme enhver gældende lov, regulering, juridisk proces, stævning eller statslig anmodning, (ii) håndhæve disse salgsbetingelser, herunder for at undersøge potentielle overtrædelser af dem, (iii) opdage, forhindre eller på anden måde behandle svindel, sikkerheds- eller tekniske problemer, (iv) svare på dine supportanmodninger eller (v) beskytte Suunto og Global-e's, vores brugeres eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

 1. Kundeservice

Du kan kontakte Suuntos kundeservice i tilfælde af spørgsmål om produkterne her eller returnering af produkterne her.

Hvis du har spørgsmål eller klager over Global-e, disse salgsbetingelser eller kassen, bedes du kontakte os på service@Global-e.com.

Hvis du foretager dit køb fra Australien, kan du kontakte os på global-eau@global-e.com.

 1. Lovvalg

Disse salgsbetingelser er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med den hollandske lovgivning.

Seneste opdatering: Maj 2019

 

 

SKABELON TIL ANNULLERINGSFORMULAR

 

Udfyld og returner kun denne formular, hvis du ønsker at annullere kontrakten:

 

 • Til Global-e NL B.V., Krijn Taconiskade 430 1087 HW Amsterdam The Netherlands (via e-mail service@Global-e.com

 

 • Jeg/vi [*] giver hermed meddelelse om, at jeg/vi [*] annullerer min/vores [*] salgskontrakt for følgende varer:

 

 • Bestilt/modtaget den [*]:

 

 • Forbrugerens navn:

 

 • Forbrugerens adresse:

 

 • Ordrereferencenummer:

 

 • Forbrugerens underskrift [kun hvis denne formular meddeles på papir]:

 

 • Dato for denne annullering:

 

[*] Slet efter omstændighederne

 

 

SUUNTO PRO CLUB VILKÅR OG BETINGELSER

Købeprogrammet Suunto Pro Club ("Programmet") er koordineret af Suunto OY. 
Dette Suunto Pro- og VIP-købsprogram er tilgængeligt for: medarbejdere, VIP'er, professionelle fra frilufts-/sportsbranchen og erhvervsfolk, der lever op til betingelserne og kriterierne, som de er defineret af Suunto.
"Produkter" betyder ethvert produkt, der tilbydes gennem programmet eller suunto.com.

 

1. Sådan deltager du i købsprogrammet Suunto Pro Club.

For at nyde godt af fordelene fra dette program skal du deltage i programmet ved at oprette en konto. For at blive godkendt skal du ansøge via ansøgningsprocessen. Derefter kan Suunto Oy godkende dig.  Kvalificerede medarbejdere, VIP'er og professionelle skal abonnere på programmet via www.suunto.com. Se, om du er kvalificeret, gennemgå disse vilkår og betingelser, og vælg at modtage nyhedsbreve. Hvis du deltager i programmet, kan du købe produkter til særpriser, der kan ses på suunto.com. Når du opretter en konto på Suunto Pro Club, accepterer du, at denne konto bliver synkroniseret på www.suunto.com. Denne kontos privilegier bliver derefter skræddersyet til din profil. Det er gratis at tilmelde sig programmet.

 

2. Betingelser for at benytte programmet

De produkter, der tilbydes gennem programmet, er KUN BEREGNET TIL PERSONLIG BRUG. Dette program er ikke beregnet til køb af produkter til andre eller til videresalg af produkterne. Din deltagelse i programmet bringes i fare, hvis du gør det. Hvis du videresælger produkter, du har erhvervet dig gennem programmet, eller på anden måde misbruger programmet, vil dette resultere i, at din adgang til programmet afsluttes.

Programmet er underlagt ophør og maksimale købsgrænser. Når den maksimale forbrugsgrænse eller udløbsdatoen er nået, afhængigt af hvad der indtræffer først, vil du stadig kunne købe produkter på suunto.com, men til den sædvanlige detailpris som vist på suunto.com som almindelig kunde. Programpriserne anses for at være strengt fortrolige, og ved at benytte dig af programmet accepterer du at holde de programpriser, du bliver tilbudt, strengt fortrolige og ikke videregive oplysninger om programpriser til nogen tredjepart. Programpriserne bør ikke kopieres eller på anden måde videregives.

Din konto har en grænse, der bestemmes af din medlemstype. Denne grænse bestemmer den samlede værdi af produkter, du kan bestille, hvilket produktudvalg der er tilgængeligt for køb og den tilladte mængde pr. kategori. Dine kontoprivilegier udløber inden for ét (1) år fra tidspunktet for kontooprettelse eller ved fratræden fra virksomheden, eller når det maksimale forbrug på 800 € eller tilsvarende i din lokale valuta er nået, alt efter hvad der indtræffer først.

Aktuelle garantipolitikker gælder for alle køb. Gå til suunto.com for at se oplysninger om garanti. Kun produkter, der er tilgængelige og på lager og vises på suunto.com kan købes gennem programmet. Køb med forudbestilling accepteres ikke. Leveringspriser opkræves i overensstemmelse med de priser, der vises på suunto.com.

 

3. Ændringer, afbrydelse eller afslutning af programmet

Dette program forbliver et privilegie, der tilbydes af Suunto. Derfor forbeholder Suunto sig retten til at ændre, afbryde eller afslutte programmet og dets vilkår og betingelser når som helst uden forklaring eller ude at give besked om dette og uden kompensation.

 

4. Ansvar

Din loginoplysningerne til din programkonto er personlige og må ikke videregives. Du alene er ansvarlig for dine loginoplysninger, og du må ikke videregive dine loginoplysninger til andre. Programmet kan ikke holdes ansvarlig for svigagtig brug af din konto af en tredjepart. Videresalg af produkter, du har erhvervet gennem programmet, eller andet misbrug af programmet vil resultere i afslutning af din adgang til programmet. Vi vil tage rimelige skridt for at sikre optimal brug af privilegierne relateret til programmet.

 

5. Kommunikation og accept af vilkår og betingelser


Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at kommunikere med dig, f.eks. for at give oplysninger om vores produkter og/eller tjenester, som du bruger, eller kontakte dig i forbindelse med spørgsmål vedrørende kundetilfredshed. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til markedsføring eller research, eksempelvis for at foretage markedsundersøgelser, og vi kan, i overensstemmelse med gældende lovgivning, kontakte dig for at oplyse dig om nye produkter, tjenester eller kampagner, vi måtte tilbyde. Derudover kan nogle af vores produkter og tjenester bruges til at fremme produkter og tjenester fra andre virksomheder. Dette program er derudover underlagt vilkårene for privatlivspolitik, der findes på suunto.com.