Suunto strävar efter att denna webbplats ska uppnå nivå AA i enlighet med Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 och andra riktlinjer för tillgänglighet. Kontakta vår kundtjänst på +1 855 258 0900 (avgiftsfritt i USA) om du har problem med att få tillgång till information på den här webbplatsen.

Suuntos och Stravas fördjupade samarbete

Sports — 15 november 2018

Vi vill ge våra användare en omfattande upplevelse med världens ledande sporttjänster.

Idag fördjupar Suunto sitt samarbete med Strava, det sociala nätverket för atleter. Strava är sedan 2104 en nyckelpartner för Suunto, och idag växer antalet atleter som ansluter sig till Strava i allt snabbare takt. Vi är glada att meddela att Suunto-appen, vår digitala tjänst framöver, nu integreras med Strava.

Alla anslutna Suunto-klockor är nu kompatibla med Strava

Suunto-appen lanserades i början av 2018 som en följeslagare till Suunto 3 Fitness. Det är nu den digitala lösningen för vår nya framstående klocka, Suunto 9, samt Suunto Spartan-klockorna. Att Suunto-appen integreras med Strava kommer innebära att vår gemenskap kan dela sina aktiviteter med Strava automatiskt, samt kommer kunna dra nytta av tjänstens alla fördelar, som kudos, segment och Summit-funktioner. 

Som en del av vår kundorienterade strategi, vill vi vara kompatibla med alla ledande sporttjänster för att ge våra kunder förstklassiga lösningar och insikter. Samarbetet med Strava är även en viktig del av att utöka Suuntos växande digitala ekosystem.

Gemensamma värdegrunder och kommersiella fördelar

Suunto- och Strava-användare har en gemensam passion för målorienterad träning och sportutövande, speciellt löpning och cykling. Tillsammans kan vi erbjuda de bästa verktygen för att analysera och mäta aktiviteterna för att förbättra upplevelsen för våra liksinnade användare. Vi uppfyller användarnas önskmål genom att erbjuda kompatibilitet med Strava för alla anslutna Suunto-klockor.

”Vi vill ge våra användare den bästa tänkbara lösningen. Genom att erbjuda kompatibiliteten med samtliga anslutna Suunto-produkter tar vi ett viktigt steg mot vårt växande digitala ekosystem”, sade Janne Kallio, senior produktchef hos Suunto.

”Suunto har sedan länge varit en värdefull partner för Strava, och Suuntos deltagande har snabbt ökat i vår
gemenskap. Vi gläder oss över att alla Suuntos produkter nu kommer kunna kopplas till Strava via Suunto-appen, så att Stravas tjänster finns tillgängliga för ännu fler Suunto-atleter,” sade Mateo Ortgea, direktör för systemintegration hos Strava.

Samarbetet innebär även viktiga kommersiella fördelar. Användare som via Suunto-appen kopplar sina nya Suunto-klockor till Strava för första gången får en gratis provperiod på 60 dagar på fullt medlemskap hos Strava, och snart kommer Stravas medlemmar att få fördelaktiga erbjudanden hos Suunto.

Samarbete som en del av Suuntos växande digitala ekosystem

Att integrera Strava utgör en viktig del i Suuntos strategi för företagets växande digitala ekosystem Som en del av vår kundorienterade strategi vill vi vara kompatibla med alla ledande sporttjänster för att ge våra kunder en omfattande upplevelse med förstklassiga verktyg och lösningar.

Utöver det vill vi göra det möjligt för alla digitala tjänster att ansluta sig till Suuntos entusiastiska skara av sportutövare. Vårt mål är att utöka de nuvarande kompatibla tjänsterna i framtiden, som nu är över 200 st, genom att öppna vårt API för nya potentiella partners.

Vi öppnar även för möjligheter till samarbete och marknadsföring för potentiella partnerföretag genom att erbjuda Movesense sensorplattformen för öppen utveckling av rörelsebaserade lösningar och tjänster.

 

För mer information:
www.suunto.com/Strava
www.suunto.com/suuntoapp
www.strava.com