Suunto mantiene su compromiso de garantizar que este sitio web alcance el Nivel AA en cuanto a las Directrices sobre accesibilidad de contenidos web (WCAG) 2.0 y cumpla otras normas sobre accesibilidad. Póngase en contacto con el departamento de Servicio al Cliente en EE. UU. en el +1 855 258 0900 (llamada gratuita) si tiene algún problema para acceder a la información contenida en este sitio web.

Suunto Core Gebruikershandleiding -

Verzorging en ondersteuning

Verzorging en ondersteuning

Richtlijnen voor behandeling

Behandel uw Suunto Core met zorg. De gevoelige interne elektronische componenten kunnen worden beschadigd als het apparaat op de grond valt of op andere wijze niet correct wordt behandeld.

Probeer uw Suunto Core nooit zelf te openen of te repareren. Als er problemen zijn met het apparaat, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde bevoegde Suunto Service Center.

TIP:

Vergeet niet om uw product op www.suunto.com/support om te registrereren zo komt u ook voor gepersonaliseerde ondersteuning in aanmerking.

Gebruik alleen originele Suunto accessoires; schade veroorzaakt door niet-originele accessoires valt niet onder de garantie.

Leren banden

Suunto Core leren banden zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke huiden. De prestaties en levensduur van deze banden kunnen per band variëren gezien de natuurlijke variatie van de materialen.

Het gebruik heeft tevens een aanzienlijke invloed op de prestaties en de levensduur van leren banden, net zoals bij riemen, portemonnees en andere leren voorwerpen. Contact met zoet water, zout water en zweet kunnen de kleur en geur van de band veranderen, en zo de levensduur verkorten.

Als u met uw Suunto Core wilt gaan zwemmen of zware activiteiten wilt deelnemen, dan raden we u het gebruik van een synthetische band aan.

Reinigen

Maak uw Suunto Core regelmatig schoon met zoet water en een zachte doek, vooral als u veel gezweet heeft of na het zwemmen. Zorg ervoor dat uw leren band niet nat wordt.