Suunto Kailash Gebruikershandleiding - 2.0

Kompas

Suunto Kailash bevat een digitaal kompas dat kan worden gebruikt voor oriënteren op land en zee. Het kompas heeft een hellingscompensatie, zodat de naald altijd naar het noorden wijst ook al is het horloge niet vlak.

De kompasweergave is niet standaard zichtbaar. U kunt het kompas uitschakelen in de menu-opties, onder LOCATIE » » Kompas.

Nadat u het kompas hebt ingeschakeld is het zichtbaar in het navigatiescherm door één of meerdere keren op de onderste knop te drukken, afhankelijk van het aantal opgeslagen POI's.

compass Kailash

Om te zorgen dat het kompas accuraat is, dient het gekalibreerd te worden. Voorafgaand aan de eerste keer dat u het gebruikt heeft of nadat een software-update heeft plaatsgevonden, moet het kompas gekalibreerd worden. Maak met uw arm een 8-cijferige beweging om het kompas te kalibreren.

calibrating compass Kailash

U kunt het kompas op elk moment opnieuw kalibreren door de onderste knop ingedrukt te houden als het zichtbaar is in het navigatiescherm.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large