Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

Suunnon uusi Spartan Trainer Wrist HR -kello on edeltäjiään kevyempi

10 elokuuta 2017

Suunto Spartan Trainer Wrist HR

Pienessä ja kevyessä GPS-multisport-kellossa on monipuoliset ominaisuudet

Suunto Spartan -urheilukelloperheeseen tulee tänään uusi jäsen – Spartan Trainer Wrist HR, ohut ja keveä multisport-GPS-kello aktiivisille urheiluharrastajille. Spartan Trainer on huomattavasti pienikokoisempi kuin edeltäjänsä, mutta sisältää silti upeat, monipuoliset harjoitteluominaisuudet, päivittäisen aktiivisuuden seurannan sekä Valencellin, luokkansa parhaan biometristen antureiden toimittajan, rannesykemittauksen.

"Spartan Trainer on kehitetty erityisesti aktiivisille urheiluharrastajille, jotka haluavat Spartan-tuoteperheen tarjoamat ominaisuudet ja urheilutuntemuksen, mutta silti pienikokoisen ja kevyen kellon. Kevyen kellon suositushinta on 279 euroa, ja se sisältää koko rahan edestä luotettavia ja monipuolisia toimintoja", sanoo Daniela Tjeder, Suunnon Commercial Marketing Manager.

Spartan Trainer mukana päivittäisessä menossa

Selkeät ja helppolukuiset värikaaviot antavat palautetta ja yhteenvetoja joka päivä ympärivuorokautisesti. Päivittäiset askel- ja kaloritavoitteet puolestaan auttavat sinua pysymään aktiivisena ja hyvässä kunnossa. Sykemittaus ja liiketunnistus ranteesta, mukautettavat kellotaulut sekä harjoitteluominaisuudet eri lajeille takaavat, että Spartan Trainer on valmiina lähtöön.


Vain 56 grammaa (66 grammaa metallikehällä) painava Spartan Trainer on niin kevyt, että sitä tuskin huomaa ranteessa. Sulavalinjainen muotoilu sopii kapeaankin ranteeseen.


Kellon pienikokoinen, mutta silti tukevarakenteinen kuori on vesitiivis 50 metrin syvyyteen, joten voit huoletta uida sen kanssa. 10 tunnin akunkesto (jopa 30 tuntia virransäästön avulla) riittää mainiosti harjoitteluun. Voit käyttää Spartan Traineria arkikellona ja aktiivisuusrannekkeena jopa 14 päivää lataamatta.

Sisä- ja ulkolajit

Spartan Trainerin kanssa harjoittelu on helppoa ja mukavaa. Kello käyttää GPS:ää nopeuden, vauhdin, matkan ja korkeuden mittaamiseen. 80 esimääritetyn urheilutilan ansiosta se on valmis lähes mihin tahansa lajiin suoraan pakkauksesta. Lajikohtaiset juoksu-, pyöräily- ja uintinäytöt näyttävät hyödyllisiä, reaaliaikaisia tietoja.


Suunnon ulkoilu- ja seikkailuperinteen mukaisesti Spartan Trainerissa on GPS-reittinavigointi ja paluureittinäkymä, joiden ansiosta tutustuminen uusiin reitteihin ja paikkoihin on helppoa – löydät aina vaivatta takaisin kotiin. Spartan Trainerin avulla Suunto haluaa rohkaista kaikkia tutkimaan kaupunkiympäristöään. Koettele kaupungin rajoja – ja samalla myös omia rajojasi.

 

Rannesykemittaus Valencellilta

Uusi Spartan Trainer käyttää Valencellin kehittämää maailman johtavaa optista sykemittausteknologiaa, joka löytyy myös Suunto Spartan Sport Wrist HR -kelloista.


Rannesykemittauksen lisäksi Spartan Traineriin voi yhdistää yhteensopivan rintakehän ympärille kiinnitettävän sykeanturin, kuten lisävarusteena saatavan Suunto Smart Sensorin.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR

Viisi elämää sykkivää mallia

Suunto Spartan Trainer Wrist HR -kellosta on saatavilla viisi erilaista mallia: Gold- ja Steel-mallien ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit antavat elegantin ja urbaanin tuntuman, kun taas Ocean, Blue ja Black näyttävät reippaan urheilullisilta. Suunto Spartan Trainer Wrist HR -kellon suositushinta on 279–329 €. Spartan Trainer Ocean, Blue ja Black -mallit tulevat myyntiin 31. elokuuta, kun taas Spartan Trainer Gold ja Steel tulevat rajoitetusti saataville syyskuun aikana. 

Lue lisää Suunto Spartan Trainer Wrist HR -kellosta osoitteessa www.suunto.com/spartantrainerwristHR