Suunto Ambit2 S Gebruikershandleiding - 2.0

Achtergrondverlichting en knopvergrendeling gebruiken

Achtergrondverlichting en knopvergrendeling gebruiken

Druk op Light Lock om de achtergrondverlichting in te schakelen. U kunt het gedrag van de achtergrondverlichting wijzigen in de horloge-instellingen onder Algemeen / Tonen/scherm / Achtergrondverlichting.

Door behouden van Light Lock worden knoppen vergrendeld en ontgrendeld. U kunt het gedrag van de knopvergrendeling wijzigen in de horloge-instellingen onder Algemeen / Tonen/scherm / Knopvergrendeling.

backlight button lock

TIP:

Selecteer de instelling knopvergrendeling Alleen acties voor sportmodi om te vermijden dat u het log per ongeluk start of stopt. Als de knoppen Back Lap en Start Stop zijn vergrendeld, dan kunt u nog steeds de achtergrondverlichting activeren door op Light Lock te drukken en u kunt tussen de weergaven wisselen door op Next te drukken of de schermen met View.

icon-accessories-and-spare-partsactivity_tracker_largeadaptive_training_guidance_largealtimeter_largebarometer_largecaution-iconcompass_largeicon-connect-and-update-your-watchconnectivity_largecustomize-iconicon-dealer-locatorextra_long_battery_life_largefaq_icon_largefitness_level_largefits_most_wrist_sizes_largefused_track_largegps_navigation_largegps_via_phone_largeguides_icon_largeheart_rate_training_zones_largeicon-how-to-use-videoshunt_and_fish_largeintelligent_battery_technology_largelong_battery_life_largeicon-newsletternote-iconicon-online-service-requestoutdoo_functions_largeover_80_sport_modes_largeicon-product-registrationProduct_registration_icon_largerepair_icon_largerepair-serviceroute_navigation_largesapphire_glass_icon_largeicon-service-locatorsleep_largeicon-software-updatesstress_largeicon-supporticon-suunto-movescounttested_tough_largetip-icontouch_screen_largetraining_plans_largeicon-training-worldicon-tutorial-tuesdaysuser-guideicon-user-guide-topicvibration_largevideos_icon_largewarning-iconicon-warranty-informationwater_resistant_100m_largewater_resistant_30m_largewater_resistant_50m_largeicon-webshop-faqwireless_sync_largewrist_based_heart_rate_large