Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | KESÄALETILAA UUTISKIRJE | ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Spartan Ultra Потребителско ръководство - 2.5

Sisällysluettelo
Sisällysluettelo

Час и дата

Часът и времето се задават при първоначалното настройване на часовника. След това вашият часовник използва GPS час, за да коригира разликите.

Можете да настроите ръчно часа и датата от настройките в GENERAL (ОБЩИ) » Time/date (Час/дата), където можете също така да промените форматите на часа и датата.

Освен основното време, можете да използвате и двойно време, за да следите времето на различни локации, например когато пътувате. ВGeneral (Общи) » Time/date (Час/дата), докоснете Dual time (Двойно време), за да настроите часовата зона като изберете локация.

Будилник

Вашият часовник разполага с будилник, който може да се настрои да звъни веднъж или да се повтаря в определени дни. Активирайте алармата от настройките в Alarm (Аларма) » Alarm clock(Будилник) (Будилник).

Освен стандартните фиксирани аларми, ще намерите и адаптивна, която работи с данни за изгрева и залеза. Вижте Аларми при изгрев и залез.

За задаване на фиксиран час за аларма:

  1. От циферблата на часовника натиснете средния бутон, за да отворите менюто за преки пътища, и превъртете до Alarms(Аларма) (Аларми).
  2. Първо изберете колко често искате да звъни. Опциите са:

    Once (Once) (Веднъж): алармата звъни веднъж в следващите 24 часа, в посочения час Weekdays (Weeklight) (През седмицата): алармата звъни по едно и също време от понеделник до петък Daily (Daily) (Всеки ден): алармата звъни по едно и също време всеки ден от седмицата

    alarm settings step1

  3. Задайте час и минути и излезте от менюто за настройки.

    alarm settings step2

Когато будилникът зазвъни, можете да го изключите, за да спрете звъненето, или да изберете опцията за дрямка. Времето за дрямка е 10 минути и може да се повтаря до 10 пъти.

Alarm dismiss snooze

Ако оставите будилникът да продължи да звъни, той автоматично ще премине в режим на дрямка след 30 секунди.

Sisällysluettelo