Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | KESÄALETILAA UUTISKIRJE | ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Spartan Ultra Потребителско ръководство - 2.5

Sisällysluettelo
Sisällysluettelo
  • Приложение Suunto Movescount

Приложение Suunto Movescount

С приложението Suunto Movescount можете допълнително да обогатите своето изживяване при използване на Suunto Spartan Ultra. Сдвоете часовника си с мобилното приложение, за да получавате известия на часовника, да променяте настройки в движение, да правите снимки с данни за своето движение и много други.

подшушвам:

С всяко движение, което се съхранява в Movescount, можете да добавяте снимки, както и да създавате Suunto филм с помощта на приложението Suunto Movescount.

бележка:

Не можете да сдвоите нищо, ако е активиран самолетният режим. Изключете самолетния режим преди сдвояване.

За сдвояване на часовника с приложението Suunto Movescount:

  1. Уверете се, че вашият Bluetooth е включен. В менюто за настройки отидете в Connectivity (Свързваемост) » Discovery (Откриваемост) и я активирайте, ако не е активирана.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението Suunto Movescount на вашето съвместимо мобилно устройство от iTunes App Store, Google Play и няколко популярни магазина за приложения в Китай.
  3. Стартирайте приложението Suunto Movescount и включете Bluetooth, ако все още не е включен.
  4. Докоснете иконата за настройки в горния десен ъгъл на екрана на приложението, след което докоснете иконата „+”, за да сдвоите часовника си.
бележка:

Някои функции изискват интернет връзка през Wi-Fi или мобилна мрежа. Възможно е да бъдат начислени такси за обмен на данни.

Sisällysluettelo