Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2.0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | KESÄALETILAA UUTISKIRJE | ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Spartan Ultra Потребителско ръководство - 2.5

Sisällysluettelo
Sisällysluettelo

Усещане

Ако тренирате редовно е важно да проследявате какво усещате след всяка тренировка, тъй като това е важен показател за цялостното ви физическо състояние. Фитнес инструкторът или личният ви треньор също могат да използват информацията за вашите усещания, за да следят напредъка ви във времето.

Има пет степени на усещания, от които да изберете:

  • Poor (Зле)
  • Average (Средно)
  • Good (Добре)
  • Very good (Много добре)
  • Excellent (Отлично)

От вас (и от треньора) ви зависи да решите какво точно означава всяка от тези опции. Важното е да ги използвате всеки път.

След всяка тренировка можете да запишете в часовника как сте се чувствали, непосредствено след края на записа, като отговорите на въпроса „How was it? (Как беше?)“.

feeling how was it

Можете да пропуснете отговора на въпроса, като натиснете средния бутон. По-късно можете да добавите как сте се чувствали, като редактирате активността (Move) от Suunto Movescount.

След като започнете редовно да използвате показателя за усещане, ще можете бързо да проверите 7-дневната и 30-дневната си прогноза чрез справка с дневника в Movescount.

feeling 7 30day overview

За по-дългосрочен анализ, посетете своята страница с активности (Moves). Изберете времевия период, който искате да видите от календара, и превъртете надолу до раздел Rest & Recovery, за да видите графиката с тенденциите за усещания.

feeling insight

Sisällysluettelo