Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE $50 | RETOURS GRATUITS | INSCRIVEZ VOUS À LA NEWSLETTER SUUNTO

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.0

Configuratie

Voor de beste resultaten met uw Suunto Traverse Alpha, raden we aan om de Suunto Movescount App te downloaden en een gratis Suunto Movescount account aan te maken voordat u het horloge gaat gebruiken. U kunt ook naar movescount.com gaan en daar een gebruikersaccount aanmaken.

Beginnen met het gebruik van uw horloge:

  1. Houd START ingedrukt om het apparaat op te starten.
  2. Druk op START of LIGHT om naar de gewenste taal te scrollen en druk op NEXT om deze te selecteren.

select language

  1. Volg de opstartwizard om de begininstellingen te voltooien. Stel waarden in met START of LIGHT en druk op NEXT om te accepteren en naar de volgende stap te gaan.

startup wizard Traverse

Nadat u de installatiewizard heeft voltooid, laadt u het horloge met de bijgeleverde USB-kabel op totdat de batterij helemaal vol is.

connect USBcable

OPMERKING:

Als het batterijlampje knippert, dan moet de Suunto Traverse Alpha eerst opgeladen worden.

OPMERKING:

Wanneer de batterij leeg is, en u het product opnieuw oplaadt, drukt u op START en houdt u dit ingedrukt om het product te starten

Sommaire