Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.1

Activiteiten volgen

Suunto Traverse meet uw dagelijkse stappen en maakt een schatting van de calorieën die u verbrandt heeft op basis van uw persoonlijke instellingen.

Het geschatte aantal stappen is standaard zichtbaar in de tijdsweergave. Druk op VIEW om te wisselen naar de stappentellerweergave. De stappenteller wordt om de 60 seconden bijgewerkt.

time step view

Dagelijkse stappen en verbrande calorieën worden getoond onder DISPLAYS » Stappen. De waarden worden dagelijks om middernacht gereset.

steps calories logbook

OPMERKING:

De activiteit wordt gemeten op basis van de bewegingen die door de sensoren in uw horloge worden gemeten. De waarden die worden gegeven vanuit de activiteitenmeting zijn een schatting en zijn niet bedoeld als enige vorm van medische behandeling.

Stappengeschiedenis

Suunto Traverse Alpha levert een volledige geschiedenis van uw gezette stappen. De stappenweergave toont uw dagelijkse stappen en een overzicht van wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse trends. U kunt de stappenweergave weergeven/verbergen in het startmenu onder DISPLAYS » Stappen. Indien ingeschakeld, kunt u uw stappengeschiedenis bekijken door op NEXT te drukken om door de actieve weergaven te bladeren.

steps display In de stappenweergave kunt u op VIEW drukken om uw 7-daagse, 30-daagse en jaarlijkse trends te bekijken. steps display views

Sommaire