Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.1

Achtergrondverlichting

Door op LIGHT te klikken, wordt de achtergrondverlichting geactiveerd.

De achtergrondverlichting zal gedurende een paar seconden standaard oplichten en dan automatisch uitschakelen.

Er zijn vier modi voor de achtergrondverlichting:

  • Normaal: De achtergrondverlichting wordt enkele seconden ingeschakeld als je op LIGHT drukt en als het alarm afgaat. Dit is de standaardinstelling.
  • Uit: De achtergrondverlichting wordt niet ingeschakeld als je op een knop drukt of als het alarm afgaat.
  • Nacht: De achtergrondverlichting wordt enkele seconden ingeschakeld als je op een willekeurige knop drukt en als het alarm afgaat.
  • Wisselen: De achtergrondverlichting gaat aan als je op LIGHT drukt en blijft ingeschakeld tot je nogmaals op LIGHT drukt.

Je kunt de algemene instelling voor achtergrondverlichting wijzigen in de horloge-instellingen onder ALGEMEEN » Tonen/scherm » Verlichting.

U kunt de kleur van de achtergrondverlichting ook veranderen. Wanneer u de kleur van de achtergrondverlichting gebruikt, kunt u door de helderheid op 10% in te stellen de achtergrondverlichting zien door nachtkijkers.

Je kunt de helderheid van de achtergrondverlichting (in percentage) wijzigen in de horloge-instellingen onder Tonen/scherm » Verlichting.

TIP:

Ook als de knoppen BACK LAP en START vergrendeld zijn, kun je de achtergrondverlichting nog activeren door op LIGHT te drukken.

OPMERKING:

De kleur van de achtergrondverlichting instellen op rood heeft geen invloed op de kleur van de zaklamp.

Zaklamp

Naast de normale achtergrondverlichtingsmodi, heeft de Suunto Traverse Alpha nog een modus waarin de achtergrondverlichting automatisch ingesteld wordt op maximale helderheid en daardoor als zaklamp gebruikt kan worden. Houd LIGHT ingedrukt om de zaklamp te activeren.

flashlight Traverse

De zaklamp blijft gemiddeld vier uur branden. Je kunt deze op elk moment uitschakelen door op LIGHT of BACK LAP te drukken.

Sommaire