Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE $50 | RETOURS GRATUITS | INSCRIVEZ VOUS À LA NEWSLETTER SUUNTO

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.1

Suunto-app

Met Suunto-app kun je je ervaring met je Suunto Traverse Alpha verder verrijken door je trainingen te delen, te verbinden met partners en veel meer. Koppel met de app om meldingen te ontvangen op je Suunto Traverse Alpha.

Uw horloge koppelen aan de Suunto-app:

 1. Download en installeer Suunto-app op je compatibele mobiele apparaat via de App Store van Google Play; in China kan dit via een van de vele populaire app-stores in het land.
 2. Start Suunto-app en schakel Bluetooth in, als het nog niet is ingeschakeld.
 3. Houd Next ingedrukt op je horloge om het optiemenu te openen.
 4. Scrol naar KOPPELEN met Light Lock en selecteer met Next.
 5. Druk op Next om MobileApp te selecteren.
 6. Ga terug naar de app en tik op het horloge-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm. Wanneer de naam van het horloge verschijnt, tik je op KOPPELEN.
 7. Voer de sleutel (passkey) in die op de display van je horloge verschijnt in het betreffende veld op je mobiele apparaat en tik op KOPPELEN om de verbinding te voltooien.
OPMERKING:

Een aantal functies vereist een internetverbinding via wifi of mobiel netwerk. Uw provider kan voor deze dataverbinding kosten in rekening brengen.

Synchroniseren met de mobiele app

Als je je Suunto Traverse Alpha hebt gekoppeld met Suunto-app, worden al je nieuwe trainingssessies automatisch gesynchroniseerd wanneer de Bluetooth-verbinding actief en in werkbereik is. Het Bluetooth-pictogram op je Suunto Traverse Alpha knippert wanneer gegevens worden gesynchroniseerd.

Als je mobiele apparaat een actieve dataverbinding heeft en Bluetooth is ingeschakeld, worden logboeken gesynchroniseerd met Suunto-app wanneer automatisch synchroniseren is ingeschakeld. Als er geen dataverbinding is zal het synchroniseren worden uitgesteld tot een verbinding beschikbaar is.

Deze standaardinstelling kan worden gewijzigd vanuit het menu Opties als je je horloge hebt gekoppeld met de mobiele app.

Automatisch synchroniseren uitschakelen

 1. Houd NEXT ingedrukt om het optiemenu te openen.
 2. Scrol naar CONNECTIVITEIT met LIGHT en selecteer met NEXT.
 3. Druk nogmaals op NEXT om de instelling MobileApp syncen in te voeren.
 4. Schakel uit met LIGHT en houd NEXT ingedrukt om af te sluiten.

Wanneer automatisch synchroniseren is uitgeschakeld, kun je geen meldingen op je horloge ontvangen of weergeven.

Sommaire