Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

LIVRAISON OFFERTE À PARTIR DE $50 | RETOURS GRATUITS | INSCRIVEZ VOUS À LA NEWSLETTER SUUNTO

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.0

Logboek

In het logboek worden de logs van uw vastgelegde activiteiten opgeslagen. Het maximale aantal logs en de maximale duur van een enkel log is afhankelijk van de hoeveelheid informatie die voor elke activiteit wordt vastgelegd. Nauwkeurigheid van GPS (zie GPS-nauwkeurigheid en energiebesparing) - bijvoorbeeld - heeft directe invloed op het aantal en de duur van de logs die kunnen worden opgeslagen.

U kunt een overzicht van uw activiteiten in het log zien, direct nadat u het vastleggen hebt gestopt of via Logboekin het startmenu.

De informatie in de samenvatting is dynamisch, d.w.z. het verandert afhankelijk van verschillende factoren zoals sportmodus en of u een hartslagband of GPS gebruikt heeft. Alle logs bevatten standaard tenminste de volgende informatie:

 • naam sportmodus
 • tijd
 • datum
 • duur
 • rondes

Indien het log is voorzien van GPS-gegevens bevat de logboekinvoer een weergave van de volledige routetrack en het klimprofiel van de track.

TIP:

U kunt nog veel meer details van uw vastgelegde activiteiten zien in Suunto Movescount.

Om de samenvatting van het log te zien nadat het vastleggen gestopt is:

 1. Houd START ingedrukt om te stoppen en de vastlegging op te slaan.
 2. Druk op NEXT om het overzicht van de logs te bekijken.

U kunt ook de overzichten van al uw vastgelegde sessies (logs) in het logboek bekijken. In het logboek worden alle vastgelegde sessies op datum en tijd opgeslagen.

Om de samenvatting in het logboek te bekijken:

 1. Druk op START om het startmenu te openen.
 2. Blader naar Logboek met LIGHT en selecteer met NEXT.
 3. Blader door de logs met START of LIGHT en selecteer een log met NEXT.
 4. Blader door de overzichtsweergaven van het log met NEXT.

Sommaire