Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.1

Logboek

In het logboek worden de logs van uw vastgelegde activiteiten opgeslagen. Het maximale aantal logs en de maximale duur van een enkel log is afhankelijk van de hoeveelheid informatie die voor elke activiteit wordt vastgelegd. Gps-nauwkeurigheid (zie GPS-nauwkeurigheid en energiebesparing) bijvoorbeeld, heeft een directe invloed op het aantal en de duur van de logs die kunnen worden opgeslagen.

U kunt het logoverzicht van uw activiteit zien direct nadat u het vastleggen hebt gestopt of via het Logboek onder het startmenu.

De informatie die in het logboekoverzicht wordt weergegeven, is dynamisch: deze verandert afhankelijk van factoren zoals sportmodus en of je al dan niet een hartslagriem of gps gebruikt. Alle logs bevatten standaard tenminste de volgende informatie:

  • naam sportmodus
  • tijd
  • datum
  • duur
  • rondes

Indien het log is voorzien van gps-gegevens bevat de logboekinvoer een weergave van de volledige routetrack en het klimprofiel van de track.

TIP:

Je kunt nog veel meer details van je vastgelegde activiteiten zien in Suunto-app.

Om de samenvatting van het log te zien nadat het vastleggen gestopt is:

  1. Houd START ingedrukt om het vastleggen te stoppen en op te slaan.
  2. Druk op NEXT om het overzicht van de logs te zien.

U kunt ook de overzichten van al uw vastgelegde sessies (logs) in het logboek bekijken. In het logboek worden alle vastgelegde sessies op datum en tijd opgeslagen.

Om het overzicht in het logboek te bekijken:

  1. Druk op START om het startmenu te openen.
  2. Scrol naar Logboek met LIGHT en open het logboek met NEXT.
  3. Scrol door de logs met START of LIGHT en selecteer een log met NEXT.
  4. Blader door de overzichtsweergaven van het log met NEXT.

Sommaire