Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Suunto Traverse Alpha Gebruikershandleiding - 2.1

FusedAlti

FusedAltiTM geeft een hoogtemeting die wordt berekend uit het GPS-signaal in combinatie met de barometrische hoogte. Hierdoor minimaliseert deze methode de invloed van tijdelijke en offset-fouten in de uiteindelijke hoogtemeting.

OPMERKING:

Standaard wordt hoogte met FusedAlti gemeten tijdens opnames met GPS en tijdens navigeren. Als de GPS-functie is uitgeschakeld, wordt hoogte gemeten met de barometrische sensor.

Als u FusedAlti niet wilt gebruiken bij een hoogtemeting, kunt u de referentiewaarde instellen met hoogte of luchtdruk op zeeniveau.

U kunt een nieuwe referentiewaarde zoeken met FusedAlti door dit op te roepen in de menu-opties onder ALTI-BARO » Referentie » FusedAlti.

Onder de juiste omstandigheden duurt het 4-12 minuten voor FusedAlti om een referentiewaarde te vinden. Gedurende die tijd toont Suunto Traverse Alpha de barometrische hoogte en wordt het teken ~ in de hoogte-uitlezing gezet om aan te geven dat de hoogte mogelijk niet correct is.

Sommaire