Suunto s'engage à amener ce site Web au niveau AA de conformité aux directives d'accessibilité du contenu Web (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.0 ainsi qu'à assurer sa conformité aux autres normes d'accessibilité. Adressez-vous au Service clients aux États-Unis au +1 855 258 0900 (appel gratuit) si vous rencontrez des problèmes pour accéder aux informations de ce site Web.

Suunto Ambit3 Peak Gebruikershandleiding - 2.5

Achtergrondverlichting

Druk op Light Lock om de achtergrondverlichting in te schakelen.

backlight

De achtergrondverlichting zal standaard gedurende een paar seconden oplichten en dan automatisch uitschakelen. Dit is de Normaal modus.

Er zijn vier modi voor de achtergrondverlichting:

Modus:

  • Normaal: De achtergrondverlichting wordt enkele seconden ingeschakeld als u op Light Lock drukt en als het alarm afgaat.
  • Uit: De achtergrondverlichting wordt niet ingeschakeld als u op een van de knoppen drukt of als het alarm afgaat.
  • Nacht: De achtergrondverlichting wordt enkele seconden ingeschakeld als u op een willekeurige knop drukt en als het alarm afgaat.
  • Schakelaar: De achtergrondverlichting gaat aan als u op Light Lock drukt en blijft aan tot u nogmaals op Light Lock drukt.

Uw Suunto Ambit3 Peak heeft twee instellingen voor achtergrondverlichting: één 'algemene' instelling en een voor de sportmodi.

U kunt de instellingen voor de achtergrondverlichting veranderen in de instellingen onder Algemeen » Tonen/scherm » Verlichting. Zie Instellingen aanpassen. U kunt ook de algemene instellingen wijzigen in Movescount.

Met de sportmodi kunt u dezelfde achtergrondverlichtingmodus gebruiken als in de algemene instellingen (standaard) of u kunt een aparte modus instellen voor elke sportmodus in de geavanceerde instellingen in Movescount.

Naast de modus kunt u ook het percentage van achtergrondverlichting instellen, in de horloge-instellingen onder Algemeen » Tonen/scherm » Achtergrondverlichting of in Movescount.

TIP:

Als de Back Lap en Start Stop knoppen vergrendeld zijn, kunt u nog steeds de achtergrondverlichting activeren door op Light Lockte drukken.

Sommaire